Δρόμοι ταχύτητας 200μ.
Η Ολίβια Φωτοπούλου βρίσκεται σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων, αφού ο πρώτος της στόχος για τη νέα σεζόν είναι ο κλειστός και το Ευρωπαϊκό.

Η Ολίβια Φωτοπούλου προετοιμάζεται με πρώτο στόχο το Ευρωπαϊκό κλειστού

Η Ολίβια Φωτοπούλου θα κυνηγήσει τη νέα σεζόν να σπάσει τα παγκύπρια ρεκόρ στον κλειστό στα 60 και 200 μέτρα.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Ολίβια Φωτοπούλου βρίσκεται σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων, αφού ο πρώτος της στόχος για τη νέα σεζόν είναι ο κλειστός και το Ευρωπαϊκό.

Η Κύπρια πρωταθλήτρια ολοκλήρωσε και τη μετακόμιση από την Ισπανία στην Ελλάδα. Ως γνωστόν για μεγάλο διάστημα γυμνάζονταν και προπονούνταν στη Βαλένθια και τώρα ήρθε και μένα σε σπίτι κοντά στον Άγιο Κοσμά.

«Η προετοιμασία με την Ολίβια πάει πολύ καλά και ο πρώτος στόχος μας είναι ο κλειστός. Είναι εντός πρόκρισης για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στην Κωνσταντινούπολη. Θα κυνηγήσουμε όμως τα παγκύπρια ρεκόρ στα 60 και 200 μέτρα», λέει στο Stivostime ο προπονητής της Κώστας Βογιατζάκης. Η 25χρονη έχει ατομικό ρεκόρ στα 60μ. 7.35 από πέρσι σε αγώνα στη Μαδρίτη, ενώ το παγκύπριο ρεκόρ κατέχει με 7.33 η Ραμώνα Παπαϊωάννου. Στα 200μ. η Φωτοπούλου έχει το ρεκόρ Κύπρου με 23.46 από φέτος σε αγώνα στη Βαλένθια.

Η Ολίβια Φωτοπούλου μετείχε σε όλες σχεδόν τις μεγάλες διοργανώσεις της φετινής σεζόν. Στον κλειστό στα 60μ. κέρδισε το πρωτάθλημα Autonomico στη Βαλένθια, στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στην Κωνσταντινούπολη και έτρεξε στις σειρές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Βελιγράδι.

Στον ανοιχτό στα 100μ. κέρδισε το παγκύπριο πρωτάθλημα στη Λεμεσό, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες στο Οράν και έτρεξε στις σειρές στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο. Στα 200μ. κέρδισε τους Αγώνες Μικρών Κρατών στη Μάρσα της Μάλτας, ήταν δεύτερη στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στην Κραϊόβα και δεύτερη στους Μεσογειακούς Αγώνες στο Οράν και έτρεξε στις σειρές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Γιουτζίν και έφθασε στα ημιτελικά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο.

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία