Δρόμοι ταχύτητας 400μ
Η Μαρίτα Αργυρού είχε μια φετινή σεζόν που της άφησε ανάμεικτα συναισθήματα και έχει «οπλιστεί» για τη νέα χρονιά με στόχο τα ρεκόρ στα 400μ.

Η Μαρίτα Αργυρού θέλει ατομικά ρεκόρ στα 400μ. σε ανοιχτό και κλειστό το 2023

Η Μαρίτα Αργυρού ήταν μέλος της Εθνικής ομάδας σκυταλοδρομίας 4x400μ. που κατέκτησε χρυσά μετάλλια στο Βαλκανικό Σκυταλοδρομιών στο Ερζερούμ και στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στην Κραϊόβα.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Μαρίτα Αργυρού είχε μια φετινή σεζόν που της άφησε ανάμεικτα συναισθήματα και έχει «οπλιστεί» για τη νέα χρονιά με στόχο τα ρεκόρ στα 400μ.

«Η φετινή αγωνιστική χρονιά μου άφησε γλυκόπικρη γεύση. Γιατί ξεκίνησα δυνατά, πήγα πολύ καλά πετυχαίνοντας ρεκόρ στον κλειστό και είχα καλή αρχή στον ανοιχτό που μου έδωσε θέση στην Εθνική ομάδα στην σκυταλοδρομία 4×400μ. Αγωνίστηκαν στο Βαλκανικό Σκυταλοδρομιών και στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα. Όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Βγήκα εκτός φόρμας και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα μου βγήκε κούραση, ίσως από τα ταξίδια. Έπεσα ψυχολογικά και φάνηκε μετά στην Πάτρα που έχασα τη θέση στην Εθνική ομάδα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο», λέει στο Stivostime η 22χρονη αθλήτρια. «Ίσως είναι το νεαρό της ηλικίας μου, αλλά αυτό που κατάλαβα είναι πώς χρειάζεται να διαχειρίζομαι την αποτυχία καλύτερα».

Η αθλήτρια του Ανδρέα Λιναρδάτου έχει ξεκινήσει τις προπονήσεις στον Άγιο Κοσμά εν όψει της νέας σεζόν. «Πέρασα πρόσφατα πολύ δύσκολα τον κορονοϊό, αλλά είμαι καλά τώρα. Ο μεγάλος μου στόχος είναι να βελτιώσω το 2023 τις επιδόσεις μου στα 400μ. σε ανοιχτό και κλειστό. Από εκεί και πέρα, αν οι εμφανίσεις μου δώσουν μια θέση στην Εθνική ομάδα, τότε φυσικά θα αγωνιστώ και στις σκυταλοδρομίες», κατέληξε η πρωταθλήτρια του ΓΣ Ελ. Βενιζέλος.

Η Μαρίτα Αργυρού στον κλειστό έκλεισε τη χρονιά με ατομικά ρεκόρ 24.85 στα 200μ., 39.35 στα 300μ. και 54.87 στα 400μ., ενώ έτρεξε και με την Εθνική ομάδα στα 4×400μ. σε 3.50.38 στην Κωνσταντινούπολη. Στον ανοιχτό έκανε 54.62 στα «Βενιζέλεια» και ήταν στην Εθνική ομάδα που κέρδισε στην σκυταλοδρομία 4×400μ. τόσο στο Βαλκανικό Σκυταλοδρομιών στο Ερζερούμ, όσο και στο Πρωτάθλημα στην Κραϊόβα. Το ατομικό της στα 400μ. είναι 54.04 από το 2019 στην Πάτρα.

 

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία