Γενικά
Αναστάτωση υπάρχει στα νησιά των Κυκλάδων, καθώς αποφασίστηκε απαγορευτικό απόπλου, ενώ ετοιμάζονται για τους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες.

Αναστάτωση στα νησιά των Κυκλάδων με το απαγορευτικό απόπλου εν όψει Αιγαιοπελαγίτικων

Οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες Στίβου είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 8-9 Οκτωβρίου στη Μύρινα στη Λήμνο.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Αναστάτωση υπάρχει στα νησιά των Κυκλάδων, καθώς αποφασίστηκε απαγορευτικό απόπλου, ενώ ετοιμάζονται για τους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες.

Το προσεχές Σαββατοκύριακο 8-9 Οκτωβρίου, η Λήμνος είναι έτοιμη να φιλοξενήσει τους 33ους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες στη Μύρινα.

Έγινε όμως ενημέρωση από το υπουργείο Ναυτιλίας ότι τουλάχιστον στα νησιά του Ανατολικών Κυκλάδων, δηλαδή σε Άνδρο, Τήνο, Μύκονο δεν θα εκτελεστούν ακτοπλοϊκά δρομολόγια λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στο Αιγαίου την Πέμπτη που φθάνουν και τα 7-8 μποφόρ. Αρχικά η απαγόρευση είναι σε ισχύ από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 12 το βράδυ. Όμως υπάρχουν συγκεχυμένες πληροφορίες για απαγόρευση 24 ωρών, κάτι που καθιστά αδύνατη τη μετακίνηση των αποστολών στη Λήμνο. Ελπίδα είναι να γίνει άρση του απαγορευτικού και φυσικά να πέσουν την Παρασκευή οι άνεμοι που φυσούν στο πέλαγος και να μπορέσουν οι αθλητές να ταξιδέψουν κανονικά και να μετάσχουν τους σημαντικούς αυτούς αγώνες για τα νησιά.

Πρόβλημα μπορεί να έχουν επίσης, και όσοι αθλητές και αθλήτριες θέλουν να ταξιδέψουν από Αθήνα, καθώς πριν από λίγο ανακοινώθηκε η απαγόρευση απόπλου από τα λιμάνια Πειραιά, Ραφήνας και Λαυρίου.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία