Δρόμοι
Παπαστεργίου: Μεγάλο ατομικό ρεκόρ στα 20 χλμ. βάδην και όριο για το Ευρωπαϊκό

Παπαστεργίου: Μεγάλο ατομικό ρεκόρ στα 20 χλμ. βάδην και όριο για το Ευρωπαϊκό

Ο Ανδρέας Παπαστεργίου τερμάτισε τα 20 χλμ. βάδην σε 1 ώρα 31.03 βελτιώνοντας κατά περίπου 4 λεπτά το ατομικό του ρεκόρ

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Μεγάλο ατομικό ρεκόρ και όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 πέτυχε στο μίτινγκ του Άλιτους ο Ανδρέας Παπαστεργίου.

Ο νεαρός πρωταθλητής τερμάτισε τα 20 χλμ. βάδην σε 1 ώρα 31.03 βελτιώνοντας κατά περίπου 4 λεπτά το ατομικό του ρεκόρ, καθώς το προηγούμενο ήταν 1 ώρα 35.22 και το είχε σημειώσει τον περασμένο Μάιο στο Πoντεμπράντι.

Με την επίδοση αυτή ο 20χρονος πρωταθλητής που προπονείται με τον Θανάση Δεληγιάννη, εξασφάλισε την συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ23 που θα γίνει στο Έσπου της Φινλανδίας ενώ στο μίτινγκ της λιθουανικής πόλης κατέλαβε την 14η θέση.

Καλή παρουσία σημείωσε και η Χριστίνα Παπαδοπούλου στα 20 χλμ. βάδην των γυναικών, όπου τερμάτισε στην τρίτη θέση σε 1 ώρα 33.52 βελτιώνοντας το φετινό της ρεκόρ.

H 26χρονη πρωταθλήτρια που προπονείται με τον Ναπολέοντα Κεφαλόπουλο με την επίδοση αυτή έδειξε ότι είναι σε θέση να βελτιώσει το ατομικό της ρεκόρ στην απόσταση που είναι στη 1 ώρα 32.53.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Συνεργάζομαι με το Stivostime.GR από το 2022. Γράφω για τον Στίβο, Media, Viral κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games κι ο αθλητισμός.

Δανάη Τριανταφυλλίδου - Αρθρογραφία