Σφυροβολία
Νικόλας Πολυχρονίου: Τι είπε για τον αγώνα της... ζωής του στον τελικό του NCAA

Νικόλας Πολυχρονίου: Τι είπε για τον αγώνα της… ζωής του στον τελικό του NCAA

Να σημειωθεί ότι ο Κώστας Ζάλτος κατάφερε να πάρει τη δεύτερη θέση στη σφυροβολία.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Νικόλας Πολυχρονίου: Τι είπε για τον αγώνα της… ζωής του στον τελικό του NCAA o Έλληνας σφυροβόλος, ο οποίος κατέκτησε την 5η θέση με 72,65 μέτρα.

O νεαρός Έλληνας πρωταθλητής ξεκίνησε με 68,51 μ., συνέχισε με 70,80 μ. και 72,56 μ., ακολούθησε το 69,70 μ., μια άκυρη και στην έκτη του προσπάθεια κατάφερε να σημειώσει τα 72,65 μέτρα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα. Θα μπορούσα να πάω καλύτερα. Είμαι ακόμα νέος, ήμουν ο πιο νέος στον διαγωνισμό και αυτό με κάνει να αισθάνομαι καλύτερα. Είμαι περήφανος για τον ευατό μου», σημείωσε ο Νικόλας Πολυχρονίου, ο οποίος τόνισε πως ήταν μία πολύ σκληρή χρονιά με ανταγωνισμό.

Να σημειωθεί ότι ο Κώστας Ζάλτος κατάφερε να πάρει τη δεύτερη θέση στη σφυροβολία, καταρρίπτοντας μάλιστα δύο φορές το ατομικό του ρεκόρ.

Πρώτος ήταν ο Βρετανός Κένεθ Ικέτζι με 77,92 μ., ενώ το βάθρο έκλεισε με τον Τζόρνταν Γκέιστ με 75,97 μ. όπου πήρε την τρίτη θέση.

Διαβάστε επίσης:

Κώστας Ζάλτος: Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά κατάφερε να ανέβει στο βάθρο στους τελικούς του NCAA

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος