Γενικά
Πολλοί πρωταθλητές τίμησαν με την παρουσία τους τους «Πανιώνιους Αγώνες», όπου ο Πανιώνιος ΓΣΣ γιόρτασε τα 100 χρόνια από την ίδρυσή του.

«Πανιώνιοι Αγώνες»: Η Βούκοβιτς 1,85μ. στο ύψος- Αποτελέσματα

Στους Πανιώνιος Αγώνες που διοργάνωσε ο Πανιώνιος ξεχώρισε η Βούκοβιτς με 1,85μ. στο ύψος και η Πόλακ με 4,25μ. στο επί κοντώ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Πολλοί πρωταθλητές τίμησαν με την παρουσία τους τους «Πανιώνιους Αγώνες», όπου ο Πανιώνιος ΓΣΣ γιόρτασε τα 100 χρόνια από την ίδρυσή του.

Ανάμεσα στις αθλήτριες που ξεχώρισαν ήταν η Μαυροβούνια Μαρίγια Βούκοβιτς που κέρδισε στο ύψος με 1,85μ.

Η Ελένη Πόλακ μετά τη συμμετοχή στους διασυλλογικούς αγώνες, πήρε μέρος στα Πανιώνια, όπου ξεπέρασε τα 4,25μ. στο επί κοντώ. Στη σφαιροβολία νικητής αναδείχθηκε ο Αννίβας Οικονόμου με 17,45μ. Στα 110μ. εμπόδια καλύτερος ήταν ο Αργύρης Κιάφας (φωτό) με 14.92 (-1,3) και στα 100μ. ο Βασίλης Μυριανθόπουλος με 10.95.

Οι άνθρωποι του συλλόγου τίμησαν τον τρόπο αυτό μια διοργάνωση που έγινε στη Σμύρνη πριν από 128 χρόνια στο στάδιο Μπουρνόβα.

Στη διάρκεια των αγώνων τιμήθηκαν προσωπικότητες που διέγραψαν λαμπρή πορεία με τα χρώματα του Πανιωνίου. Ανάμεσα σε αυτούς ο Εθνικός ΓΣ και ο Πανελλήνιος ΓΣ, για τη συμμετοχή και στήριξη στους πρώτους αγώνες στο Καλλιμάρμαρο το 1923. Παράλληλα τιμήθηκαν τα αδελφά σωματεία του Πανιωνίου, ο Απόλλων Αθηνών και το Παλαιό Φάληρο. Στους αγώνες συμμετείχαν και αθλητές από τη Μυτιλήνη και τη Χίο, όπως και στους πρώτους αγώνες.

Τη διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, αλλά και η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα. Επίσης, παρόντα ήταν πολλά μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Οι άνθρωποι του Πανιωνίου εξέφρασαν τις ευχαριστήσεις στους στον ΣΕΓΑΣ και στον Δήμο Νέας Σμύρνης για τη συνεργασία τους στους φετινούς αγώνες.

PANIONIA_2022_RESULTS

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία