Άλμα επί κοντώ
Δύο από τις καλύτερες Ελληνίδες επικοντίστριες, η Νικόλ Κυριακοπούλου και η Κλαούντια- Ελένη Πόλακ θα πάρουν μέρος στο μίτινγκ στη Λεμεσό.

Νικόλ Κυριακοπούλου και Ελένη Πόλακ στο μίτινγκ στη Λεμεσό

Η Νικόλ Κυριακοπούλου βρίσκεται αυτή την εποχή για προετοιμασία στη Λεμεσό, ενώ η Κλαούντια- Ελένη Πόλακ προετοιμάστηκε στην Καλαμάτα.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Δύο από τις καλύτερες Ελληνίδες επικοντίστριες, η Νικόλ Κυριακοπούλου και η Κλαούντια- Ελένη Πόλακ θα πάρουν μέρος στο μίτινγκ στη Λεμεσό.

Το διεθνές μίτινγκ στην πόλη της Κύπρου διεξάγεται στις 10 Μαΐου για πρώτη φορά φέτος. Βάζει τις βάσεις για να καθιερωθεί και να γίνεται κάθε χρόνο και καλύτερο. Το διοργανώνει ο ΚΟΕΑΣ, ενώ σημαντικό ρόλο παίζει και η παλιά πρωταθλήτρια Άντρη Σιάλου.

Ένα από τα αγωνίσματα λοιπόν, που είναι στο πρόγραμμα του μίτινγκ είναι και το επί κοντώ γυναικών. Οι διοργανωτές έχουν κλείσει τις δύο άλτριες. Μάλιστα, η Νικόλ Κυριακοπούλου αυτή την εποχή πραγματοποιεί την προετοιμασία της στη Λεμεσό. Θα παραμείνει μέχρι το Μεγάλο Σάββατο 23 Απριλίου. Θα επιστρέψει για Πάσχα στην Αθήνα, θα συνεχίσει τις προπονήσεις της στον Άγιο Κοσμά. Ο πρώτος αγώνας για την όγδοη ολυμπιονίκη θα είναι στη Λεμεσό στις 10 Μάη. Ν’ αναφέρουμε ό,τι η άλτρια του Φώτη Στεφανή ήδη έχει κλείσει συμμετοχή στο Diamond League στο Μπέρμιγχαμ στις 21 Μαΐου.

Από την άλλη η Κλαούντια- Ελένη Πόλακ προετοιμάζεται αυτή την εποχή στον Άγιο Κοσμά, ενώ είχε προπονήθηκε και στην Καλαμάτα. Η άλτρια του Μανώλη Καραγιάννη αναμένεται να πάρει μέρος στο τέλη του μήνα στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα. Μετά ακολουθεί το μίτινγκ στη Λεμεσό. Και για τις δύο άλτριες οι βασικοί στόχοι τη φετινή σεζόν είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Γιουτζίν και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο.

Οι διοργανωτές το επόμενο διάστημα θα κλείσουν και άλλες συμμετοχές στο επί κοντώ. Μία από τις αθλήτριες που πάντως θα είναι παρούσα είναι η Ισραηλινή πρωταθλήτρια Νάαμα Μπερνστάιν που έχει 4,35μ. στον κλειστό (εθνικό ρεκόρ) και 4,30μ. στον ανοιχτό.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία