Η Νικόλ Κυριακοπούλου βρίσκεται από την Κυριακή στη Λεμεσό για να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας της. Θα επιστρέψει 23 Απρίλη.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ταξίδεψε το μεσημέρι της Κυριακής για την Κύπρο με τον προπονητή της Φώτη Στεφανή. Μαζί είναι και ο νεαρός πρωταθλητής του επί κοντώ Αντώνης Σάντας.

Η κορυφαία μας επικοντίστρια αποφάσισε να αλλάξει προπονητικό περιβάλλον, από τον Άγιο Κοσμά που έγινε όλο το προηγούμενο διάστημα η προετοιμασία. Σκοπός να βγει όγκος προπόνησης για περίπου τρεις εβδομάδες. Αν πάνε όλα καλά ο προγραμματισμός είναι να επιστρέψουν από τη Μεγαλόνησο το Μεγάλο Σάββατο 23 Απριλίου.

Θα συνεχιστούν οι προπονήσεις στον Άγιο Κοσμά μέχρι τον πρώτο αγώνα. Η όγδοη ολυμπιονίκης πέρσι στο Τόκιο, υπολογίζει να ξεκινήσει προς τα τέλη Μαΐου. Ήδη έχει κλείσει τη συμμετοχή της στο δυνατό Diamond League στο Μπέρμιγχαμ στις 21 Μαΐου.

Ο στόχος φυσικά που έχουν θέσει με τον Κύπριο προπονητή της είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Γιουτζίν και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο.

Η Νικόλ Κυριακοπούλου ν’ αναφέρουμε ό,τι δέχθηκε πρόσκληση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού. Αποφάσισε τελικά λόγω ενός τραυματισμού που είχε να μην διακινδυνεύσει τη συμμετοχή της στο Βελιγράδι.