Άλμα επί κοντώ
Η Νικόλ Κυριακοπούλου βρίσκεται από την Κυριακή στη Λεμεσό για να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας της. Θα επιστρέψει 23 Απρίλη.

Στην Κύπρο η Νικόλ Κυριακοπούλου- Έκλεισε στο Μπέρμιγχαμ 21 Μαΐου

Η Νικόλ Κυριακοπούλου αναμένεται να κάνει τον πρώτο της φετινό αγώνα στο Diamond League στο Μπέρμιγχαμ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Νικόλ Κυριακοπούλου βρίσκεται από την Κυριακή στη Λεμεσό για να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας της. Θα επιστρέψει 23 Απρίλη.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ταξίδεψε το μεσημέρι της Κυριακής για την Κύπρο με τον προπονητή της Φώτη Στεφανή. Μαζί είναι και ο νεαρός πρωταθλητής του επί κοντώ Αντώνης Σάντας.

Η κορυφαία μας επικοντίστρια αποφάσισε να αλλάξει προπονητικό περιβάλλον, από τον Άγιο Κοσμά που έγινε όλο το προηγούμενο διάστημα η προετοιμασία. Σκοπός να βγει όγκος προπόνησης για περίπου τρεις εβδομάδες. Αν πάνε όλα καλά ο προγραμματισμός είναι να επιστρέψουν από τη Μεγαλόνησο το Μεγάλο Σάββατο 23 Απριλίου.

Θα συνεχιστούν οι προπονήσεις στον Άγιο Κοσμά μέχρι τον πρώτο αγώνα. Η όγδοη ολυμπιονίκης πέρσι στο Τόκιο, υπολογίζει να ξεκινήσει προς τα τέλη Μαΐου. Ήδη έχει κλείσει τη συμμετοχή της στο δυνατό Diamond League στο Μπέρμιγχαμ στις 21 Μαΐου.

Ο στόχος φυσικά που έχουν θέσει με τον Κύπριο προπονητή της είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Γιουτζίν και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο.

Η Νικόλ Κυριακοπούλου ν’ αναφέρουμε ό,τι δέχθηκε πρόσκληση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού. Αποφάσισε τελικά λόγω ενός τραυματισμού που είχε να μην διακινδυνεύσει τη συμμετοχή της στο Βελιγράδι.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία