Η Νικόλ Κυριακοπούλου συνεχίζει τις προπονήσεις της στην Αθήνα και ετοιμάζεται για το βασικό στάδιο προετοιμασίας τον Απρίλιο στην Κύπρο.

«Συνεχίζουμε φουλ πρόγραμμα και κάποιες μέρες με διπλές προπονήσεις. Τα προβλήματα που είχα τα έχω ξεπεράσει και περιμένω να ξεκινήσουν οι αγώνες στον ανοιχτό. Είναι φυσικά νωρίς ακόμη. Παραμένουμε για προπονήσεις στον Άγιο Κοσμά. Έχουμε προγραμματίσει με τον προπονητή μου να πραγματοποιήσουμε το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Κύπρο. Θα πάμε στη Λεμεσό από τις 3 ως τις 23 Απριλίου. Μετά θα επιστρέψουμε και ελπίζω αρχές Μαΐου να ξεκινήσω τους αγώνες μου. Αυτό που θέλω είναι να κυνηγήσω την παρουσία μου στη σειρά Diamond League. Ένας από τους δυνατούς αγώνες που θέλω ν’ αγωνιστώ είναι στο Μπέρμιγχαμ. Από εκεί και πέρα ένα μίτινγκ που προτιμάω είναι και το Τούρκου. Είναι πάντως νωρίς για να κάνω αγωνιστικό πρόγραμμα. Οι στόχοι όμως παραμένουν οι ίδιοι, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα», δήλωσε στο stivostime η αθλήτρια που γυμνάζεται με τον Φώτη Στεφανή.

Η όγδοη ολυμπιονίκης στο επί κοντώ στο Τόκιο, αποφάσισε να μην μπει σε αγώνες στον κλειστό, λόγω του τραυματισμού της. Στην πορεία ήταν καλύτερα και όταν πήρε πρόσκληση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού το σκέφτονταν. Τελικά δεν το διακινδύνευσε και δεν ταξίδεψε στο Βελιγράδι.