Κλειστός Στίβος
Άτυχη η Νικόλ Κυριακοπούλου. Το υγρό δεν έχει υποχωρήσει στο γόνατο και πήρε την απόφαση να αφήσει τη σεζόν του κλειστού και το Παγκόσμιο.

Χάνει τον κλειστό η Νικόλ Κυριακοπούλου!

Το πρόβλημα δεν αφήνει την Νικόλ Κυριακοπούλου και δεν μπορεί να κατεβεί σε αγώνες στον κλειστό. Θα προετοιμαστεί για τον ανοιχτό.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Άτυχη η Νικόλ Κυριακοπούλου. Το υγρό δεν έχει υποχωρήσει στο γόνατο και πήρε την απόφαση να αφήσει τη σεζόν του κλειστού και το Παγκόσμιο.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκανε ειδική εξέταση στον γιατρό του ΣΕΓΑΣ Διονύση Χίσσα, με ένεση PRP, που έδειξε πως το υγρό παραμένει.

«Δυστυχώς ενώ ήμουν καλά, δεν μπορώ να διακινδυνεύσω να μπω σε αγώνες. Μάλιστα, ήταν πολύ κοντά την επόμενη εβδομάδα το Λιεβέν και το Κλερμόν Φεράν», λέει αρχικά στο Stivostime η Ελληνίδα πρωταθλήτρια. Ν’ αναφέρουμε ό,τι ήταν να κάνει πρεμιέρα στη Γαλλία στις 17 Φεβρουαρίου και ο δεύτερος αγώνας ήταν στις 19 του ίδιου μήνα.

«Μου αρέσει ο κλειστός. Ήθελα τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Βελιγράδι. Όμως προέχει η υγεία. Άλλωστε υπάρχουν δύο μεγάλες διοργανώσεις στον ανοιχτό που στόχευα από την αρχή για φέτος. Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Γιουτζίν και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο», τονίζει η όγδοη ολυμπιονίκης του επί κοντώ στο Τόκιο. Φέτος είναι η τρίτη σεζόν που χάνει τον κλειστό. Αυτές τις ημέρες είναι με πατερίτσες για να περπατάει, αλλά την επόμενη εβδομάδα θα μπορεί να ξεκινήσει και πάλι τρέξιμο. «Θέλω να είμαι πλήρως καλά για να μπω από νωρίς σε αγώνες στον ανοιχτό. Είναι σημαντικό να αγωνιστώ και στο Diamond League στη Ντόχα, για να πάρω μέρος στη σειρά. Θα με βοηθήσει φυσικά και για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, αλλά και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα», κατέληξε η άλτρια που γυμνάζεται με τον Φώτη Στεφανή.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία