Κλειστός Στίβος
Το προσεχές Σαββατοκύριακο στο ΣΕΦ διεξάγεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού. Έχουν δηλώσει συμμετοχή περίπου 700 αθλητές και αθλήτριες.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού: Οι λίστες συμμετοχών

Στο 36ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου θα πάρουν μέρος πολλοί Έλληνες πρωταθλητές. Ανάμεσά τους οι Τεντόγλου, Καραλής, Δουβαλίδης, Πεσιρίδου, Σπανουδάκη, Γκούσιν, Μαρινάκου, Δημητράκης κ.α,

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Το προσεχές Σαββατοκύριακο στο ΣΕΦ διεξάγεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού. Έχουν δηλώσει συμμετοχή περίπου 700 αθλητές και αθλήτριες.

Από τις περίπου επτακόσιες συμμετοχές οι 300 είναι στις γυναίκες και οι υπόλοιπες 400 στους άνδρες.

Ο ΣΕΓΑΣ, μετά και τις δηλώσεις των συλλόγων, δημοσιοποίησε τη λίστα συμμετοχών.

Επίσης, ενημέρωσε να δηλώσουν εγκαίρως οι αθλητές και αθλήτριες που για διάφορους λόγους δεν θα πάρουν μέρος στη διοργάνωση. Ο λόγος είναι για να αντικατασταθούν από τους επιλαχόντες.

Στο 36ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου θα πάρουν μέρος πολλοί Έλληνες πρωταθλητές. Ανάμεσά τους ο Μίλτος Τεντόγλου στο μήκος, ο Εμμανουήλ Καραλής και η Κλαούντια- Ελένη Πόλακ στο επί κοντώ, ο Κώστας Δουβαλίδης και η Ελισάβετ Πεσιρίδου στα 60μ. εμπόδια. Ακόμη ο Ανδρέας Δημητράκης και η Αναστασία Μαρινάκου έχουν δηλωθεί στα 1.500μ. και 3.000μ. Ο Κώστας Ζήκος με την Ραφαέλα Σπανουδάκη στα 60μ. και η Τατιάνα Γκούσιν στο ύψος κ.α.

Οι συμμετοχές

22_entries_nc_indoor_press

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία