Ημιμαραθώνιος
Λιγότερο από ένας μήνας έμεινε για τη διεξαγωγή του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας. Λίγες είναι ακόμη οι θέσεις για τη συμμετοχή στη διοργάνωση.

Λίγες θέσεις έμειναν για τον 10ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας

Ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας είναι αφιερωμένος στη μνήμη του σπουδαίου μας μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη και φέτος θα διεξαχθεί την Κυριακή 20 Μαρτίου.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Λιγότερο από ένας μήνας έμεινε για τη διεξαγωγή του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας. Λίγες είναι ακόμη οι θέσεις για τη συμμετοχή στη διοργάνωση.

Παράλληλα με τον 10ο ημιμαραθώνιο της Αθήνας, θα διεξαχθεί την ίδια ημέρα αγώνας 5χλμ.

Ο 10ος Ημιμαραθώνιος της Αθήνας είναι προγραμματισμένος να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Μαρτίου. Είναι αφιερωμένος από πέρσι στη μνήμη του σπουδαίου μας μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη.

Τον αγώνα διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ με τον Δήμο Αθηναίων/ΟΠΑΝΔΑ, σε συνεργασία με την περιφέρεια Αττικής και μεγάλο χορηγό την ERGO ασφαλιστική.

Οι εγγραφές άνοιξαν στις 28 Ιανουαρίου και το ενδιαφέρον των δρομέων είναι μεγάλο. Στις λίγες θέσεις που έχουν απομείνει οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην ιστοσελίδα (www.athinahalfmarathon.gr).

Η συμμετοχή των δρομέων στους παραπάνω μαζικούς αγώνες θα πραγματοποιηθεί βάσει των οδηγιών και των ειδικών ρυθμίσεων που επιβάλλει ο ΕΟΔΥ. Μαζί και το Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων Δρόμου εκτός Σταδίου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Κάτι που σημαίνει ότι μπορούν να εγγραφούν και να συμμετέχουν στον ημιμαραθώνιο και τα 5χλμ. οι δρομείς που θα έχουν σε ισχύ έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού και οι έχοντες έγκυρο πιστοποιητικό ανάρρωσης COVID-19 έως και την ημέρα του αγώνα.

Φέτος και για λόγους ασφαλείας και τήρησης των υγειονομικών πρωτοκόλλων δεν έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα οι  αγώνες των 3χλμ. και παιδιών και ΑμεΑ 1000 μ. Να σημειωθεί ότι πλέον των δύο αγώνων – Ημιμαραθωνίου και 5χλμ – στο πρόγραμμα της 20ης Μαρτίου συμπεριλαμβάνεται και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. 

Τόσο ο  Ημιμαραθώνιος Δρόμος, ο οποίος θα διεξαχθεί σε block των 500 ατόμων στις 20 Μαρτίου στις 08.30, όσο και ο αγώνας δρόμου 5χλμ , που θα πραγματοποιηθεί σε  δύο φάσεις – η πρώτη στις 11.45 και η δεύτερη στις 12.45, σε block των 500 ατόμων.

Συνεπής στο ραντεβού της στη διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου 2022 από την Πέμπτη 17 Μαρτίου έως και το Σάββατο 19 Μαρτίου θα είναι  και η Athens Half Marathon Expo, στον χώρο της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, όπου θα λειτουργεί και το Κέντρο Εγγραφών.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία