Βάδην
Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 35χλμ. βάδην Ανδρών και Γυναικών, που αποτελεί την πρώτη εθνική διοργάνωση του 2023, θα διεξαχθεί την Κυριακή.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 35χλμ. βάδην (πρόγραμμα και συμμετοχές)

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ξεχωρίζουν οι συμμετοχές του Αλέξανδρου Παπαμιχαήλ, της Κυριακής Φιλτισάκου, της Χριστίνας Παπαδοπούλου, της Έφης Κουρκουτσάκη και της Όλγας Φιάσκα.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 35χλμ. βάδην Ανδρών και Γυναικών, που αποτελεί την πρώτη εθνική διοργάνωση του 2023, θα διεξαχθεί την Κυριακή.

Οι αγώνες θα γίνουν στο ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο στο Σχινιά, την Κυριακή 22 Ιανουαρίου. Στους αγώνες δήλωσαν συμμετοχή κορυφαία ονόματα του αγωνίσματος, που αποσκοπούν σε ένα δυνατό ξεκίνημα ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Βουδαπέστης.

Σύμφωνα με τις συμμετοχές τα 35χλμ. βάδην Γυναικών αναμένεται να έχουν μεγάλο ενδιαφέρον, αφού θα απουσιάζει μόνο η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, που βρίσκεται σε προπονητικό καμπ στην Αυστραλία. Η δεύτερη στην περσινή διοργάνωση, Κυριακή Φιλτισάκου (Ανατολή Ν. Ιωνίας) θέλει από νωρίς στη σεζόν να κυνηγήσει μια εμφάνιση ανάλογη των δυνατοτήτων της, ενώ το ίδιο ισχύει και για τη 12η το καλοκαίρι στα 20χλμ. βάδην στο Μόναχο, Χριστίνα Παπαδοπούλου (ΠΓΣ).

Με ενδιαφέρον αναμένεται και η συμμετοχή της Έφης Κουρκουτσάκη (ΓΑΣ Ιλισσός) που το καλοκαίρι ξεπέρασε τον εαυτό της στην απόσταση, αλλά και της Όλγα Φιάσκα (Άθλος Μυτιλήνη), που επιστρέφει μετά το περσινό πρόβλημα με την υγεία της.

Ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ (ΑΟ Μυκόνου) είναι ήδη σε τροχιά πρόκρισης για το Παγκόσμιο της Βουδαπέστης, καθώς βρίσκεται στην 39η θέση της κατάταξης (θα αγωνιστούν 50) και στον αγώνα του Σχινιά θα έχει την ευκαιρία για μια δυνατή προπόνηση. Παράλληλα με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα γίνει και ημερίδα βάδην.

Συμμετοχές

23_startlist-35klm.-walking_

Το πρόγραμμα

10.00 20χλμ. Ανδρών
10.00 10χλμ. Ανδρών Κ23, Κ20, Κ18
10.01 20 χλμ. Γυναικών
10.01 10χλμ. Γυναικών Κ23 και Κ20
10.02 35χλ. Ανδρών/Γυναικών
10.04 5χλμ. Γυναικών Κ18

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία