Κλειστός Στίβος
Η Αναΐς Καραγιάννη πραγματοποιεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας στη Ν. Αφρική και έχει προγραμματίσει να μπει σε αγώνες αρχές Φεβρουαρίου.

Η Αναΐς Καραγιάννη προετοιμάζεται στη Ν. Αφρική και μπαίνει σε αγώνες αρχές Φεβρουαρίου

Η Αναΐς Καραγιάννη είναι εντός πρόκρισης στα 60μ. εμπόδια για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στην Κωνσταντινούπολη.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Αναΐς Καραγιάννη πραγματοποιεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας στη Ν. Αφρική και έχει προγραμματίσει να μπει σε αγώνες αρχές Φεβρουαρίου.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια βρίσκεται εδώ και περίπου δύο εβδομάδες στο προπονητικό κέντρο στην Πρετόρια και θα παραμείνει για προπονήσεις μέχρι την επόμενη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου. Μαζί της όλο το διάστημα ήταν ο προπονητής της Γιώργος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος επέστρεψε τώρα στην Αθήνα και η αθλήτρια της ΑΕΚ θα συνεχίσει τώρα μόνη της ακολουθώντας το πρόγραμμά του.

«Η προετοιμασία πάει καλά. Οι προπονήσεις δείχνουν να έχω ξεπεράσω το πρόβλημα που με ταλαιπώρησε από τον περασμένο Αύγουστο. Έμεινα πίσω φυσικά, αλλά πιστεύω ότι κερδίζω το χαμένο έδαφος και θα φανεί στους αγώνες. Αν πάνε όλα καλά θα ξεκινήσω από αρχές Φεβρουαρίου. Δεν ξέρω ακόμη σε ποιο μίτινγκ, πάντως περιμένω απάντηση στις 2 Φεβρουαρίου για το μίτινγκ στην Οστράβα ή στις 4 Φεβρουαρίου στο μίτινγκ στο Βαλ ντε Ρούιγ. Μετά αν επιλεγώ θα τρέξω στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα και μετά 18-19 Φεβρουαρίου είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Θέλω τουλάχιστον τρεις αγώνες και να προσπαθήσω για την πρόκριση για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στην Κωνσταντινούπολη», δηλώνει στο Stivostime η 23χρονη εμποδίστρια. Να θυμίσουμε ότι είχε ταξιδέψει κανονικά στο Μόναχο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, αλλά ο τραυματισμός της δεν της επέτρεψε ν’ αγωνιστεί.

Η Αναΐς Καραγιάννη είναι τώρα εντός πρόκρισης για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού. Βρίσκεται στην 21η θέση με 1.183β. και το «εισιτήριο» για την Κωνσταντινούπολη στα 60μ. εμπόδια παίρνουν 32 αθλήτριες.

Να θυμίσουμε ότι το ατομικό της ρεκόρ στα 60μ. εμπόδια είναι 8.36 και το είχε σημειώσει στο περσινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο ΣΕΦ, όπου είχε πάρει το ασημένιο μετάλλιο.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία