Βάδην
Ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ συνεχίζει την προετοιμασία, καθώς μετράει αντίστροφα για τον πρώτο του αγώνα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 35χλμ. βάδην.

Ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ ετοιμάζεται για τα 35χλμ. στο Πανελλήνιο με το «βλέμμα» στη Βουδαπέστη

Ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ βρίσκεται στην 38η θέση στα 35χλμ. βάδην στο ράνκινγκ στο «Δρόμο για τη Βουδαπέστη» και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα προκρίνονται 50.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ συνεχίζει την προετοιμασία, καθώς μετράει αντίστροφα για τον πρώτο του αγώνα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 35χλμ. βάδην.

Ο Έλληνας πρωταθλητής θα πάρει μέρος στη διοργάνωση που έχει προγραμματιστεί για τις 22 Ιανουαρίου στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο στο Σχινιά. «Η προετοιμασία ως τώρα πάει καλά. Ήδη από τις 31 Δεκεμβρίου του 2022 έχει ξεκινήσει η περίοδος που μετρούν τα όρια και το ράνκινγκ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι. Διανύω την προολυμπιακή χρονιά ουσιαστικά και ο πρώτος αγώνας μου για το 2023 θα είναι στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 35χλμ. που θα γίνει στο Σχινιά. Ένας δύσκολος αγώνας, καθώς πάντα έχει αέρα στην περιοχή και δυσκολεύει την προσπάθειά μας για καλές επιδόσεις. Από τη στιγμή που μετράει στο ράνκινγκ, θα προτιμούσα να γινόταν αλλού. Δυστυχώς λόγω προβλήματος στο δρόμο στα Μέγαρα δεν μπορεί να γίνει. Θα προτιμούσα σε μια διαδρομή στη Λάρισα ή στην Πάτρα. Όπως πάνε τα πράγμα θα πρέπει να αναζητήσω κούρσες στο εξωτερικό. Πάντως είναι μια σεζόν φέτος που θα επικεντρωθώ στα 35χλμ. βάδην με μεγάλο στόχο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Βουδαπέστη», δηλώνει στο Stivostime ο κορυφαίος μας βαδιστής.
Ν’ αναφέρουμε ό,τι στα 35χλμ. βάδην στο ράνκινγκ στο «Δρόμο για τη Βουδαπέστη» βρίσκεται στην 38η θέση και στη διοργάνωση της ουγγρικής πρωτεύουσας προκρίνονται 50 αθλητές.
«Το 2024 είναι μια χρονιά που θα ρίξω το βάρος στα 20χλμ. βάδην με στόχο τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι», κατέληξε ο 34χρονος.
Ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ έχει ατομικό ρεκόρ στα 35χλμ. βάδην 2:34.48 από πέρσι στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Γιουτζίν που είναι και το πανελλήνιο ρεκόρ.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία