Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου θα κάνει νωρίς πρεμιέρα τη φετινή χρονιά. Θα πάρει μέρος στα 60 μέτρα στο Μεσογειακό Πρωτάθλημα Κ23 στη Βαλένθια.

«Αποφασίσαμε να πάρει μέρος στους Μεσογειακούς Αγώνες κλειστού Κ23 στη Βαλένθια. Είναι νωρίς, αλλά θα είναι σημαντικό γιατί θα δούμε που βρισκόμαστε μετά από την προετοιμασία, αλλά και τον τραυματισμό που ταλαιπώρησε την Πολυνίκη την περσινή σεζόν», λέει στο Stivostime η προπονήτριά της Κατερίνα Αλεξοπούλου, που θα συνοδεύσει την Ελληνίδα πρωταθλήτρια στη διοργάνωση που θα γίνει στην πόλη της Ισπανίας στις 23 Ιανουαρίου. «Αν πάνε όλα καλά θα συνεχίσουμε τους αγώνες στον κλειστό, με στόχο να τρέξει στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Α-Γ, αλλά και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα», κατέληξε η Ελληνίδα προπονήτρια που τη γυμνάζει κυρίως στα Κουφάλια, ενώ την παρακολουθεί και στη Θεσσαλονίκη ο Νίκος Χαλάτσης.

Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου θα τρέξει 60μ. στο Μεσογειακό Πρωτάθλημα Κ23. Το ατομικό της ρεκόρ είναι 7.49 και το είχε σημειώσει πέρσι τον Φεβρουάριο στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ20 που είχε γίνει στο Βελιγράδι, όπου είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο.

Ν’ αναφέρουμε ό,τι το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Α-Γ είναι προγραμματισμένο για τις 11 Φεβρουαρίου στην Κωνσταντινούπολη και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 18-19 Φεβρουαρίου στο ΣΕΦ.