Κλειστός Στίβος
Με ελληνική παρουσία θα διεξαχθεί το Μεσογειακό Πρωτάθλημα Κ23 που είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν στις 22 Ιανουαρίου στη Βαλένθια.

Ο ΣΕΓΑΣ στέλνει Εθνική ομάδα στο Μεσογειακό Πρωτάθλημα κλειστού Κ23 στη Βαλένθια

Στο 2ο Μεσογειακό Πρωτάθλημα κλειστού Κ23 θα γίνουν 16 αγωνίσματα, 8 στους άνδρες και αντίστοιχα στις γυναίκες.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Με ελληνική παρουσία θα διεξαχθεί το Μεσογειακό Πρωτάθλημα Κ23 που είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν στις 22 Ιανουαρίου στη Βαλένθια.

Ο ΣΕΓΑΣ έχει αποφασίσει να στείλει Έλληνες αθλητές και αθλήτριες στη διοργάνωση που θα γίνει στην ισπανική πόλη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Stivostime, στην Ομοσπονδία προσανατολίζονται να στείλουν ομάδα με 7 αθλητές και αθλήτριες.

Ήδη έχουν γίνει επαφές με τους προπονητές των αθλητών που ανήκουν στην κατηγορία Κ23. Αν και νωρίς, κάποιοι ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος στους αγώνες που διοργανώνει η MAU.

Το επόμενο διάστημα ο τεχνικός διευθυντής Χρήστος Μελέτογλου αναμένεται να καταλήξει στην πρόταση για την ομάδα που θα ταξιδέψει στη Βαλένθια.

Μία από τις πρωταθλήτριες που μπορεί να πάρει μέρος, αλλά θα εξαρτηθεί από την πορεία προετοιμασίας της, είναι η Σπυριδούλα Καρύδη που θα μπει στο μήκος. Ακόμη ο Γιάννης Καμαρινός στα 60μ. εμπόδια, όπου μάλιστα, όπως έγραψε το Stivostime θα κάνει και έναν αγώνα νωρίς, στις 7 Ιανουαρίου στη Σόφια σαν τεστ για να δει που βρίσκεται από την προετοιμασία.

Ν’ αναφέρουμε ό,τι στο Μεσογειακό Πρωτάθλημα κλειστού Κ23 θα γίνουν 16 αγωνίσματα.

Στους άνδρες 8: 60μ., 400μ., 800μ., 1.500μ., 60μ. εμπόδια, ύψος, τριπλούν και σφαιροβολία. Και 8 στις γυναίκες: 60μ., 400μ., 800μ., 1.500μ., 60μ. εμπόδια, επί κοντώ, μήκος και σφαιροβολία.

Πρόκειται για το 2ο Μεσογειακό Πρωτάθλημα κλειστού Κ23 που θα φιλοξενηθεί στη Βαλένθια και στο στάδιο «Lluis Puig».

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία