Δρόμοι ταχύτητας 100μ.
Ο Θοδωρής Βροντινός είχε καλή σεζόν, ισοφαρίζοντας το ατομικό του ρεκόρ στα 100μ. και μετείχε με την Εθνική ομάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Ο Θοδωρής Βροντινός ξεκίνησε με στόχο το Ευρωπαϊκό Κ23 σε 100μ. και 4×100μ.

Ο Θοδωρής Βροντινός ήταν μέλος της Εθνικής ομάδας σκυταλοδρομίας 4x100μ. που μετείχε στις σειρές στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Θοδωρής Βροντινός είχε καλή σεζόν, ισοφαρίζοντας το ατομικό του ρεκόρ στα 100μ. και μετείχε με την Εθνική ομάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Ο Έλληνας πρωταθλητής άρχισε από τη Δευτέρα την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν, έχοντας μεγάλο στόχο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23.

«Ο Θοδωρής είχε μια καλή σεζόν, ήταν σταθερός. Θέλαμε το ατομικό ρεκόρ, αλλά δεν βγήκε. Θα προσπαθήσει τη νέα χρονιά, έχοντας μεγάλους στόχους το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23, τόσο στο ατομικό του αγώνισμα τα 100μ., όσο και με την Εθνική ομάδα 4×100μ. της κατηγορίας του. Επίσης, θέλουμε να είναι μέλος της ομάδας 4×100μ. που θα πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων», δηλώνει στο Stivostime ο προπονητής του Χάρης Βαρυτιμίδης.

Ο 22χρονος έκλεισε τη φετινή σεζόν με 10.51 στα 100μ. που πέτυχε στα «Βενιζέλεια» στα Χανιά, ισοφαρίζοντας το ατομικό του ρεκόρ που είχε από το 2020. Ήταν σταθερός, αφού έκανε 10.52 στα «Δρόμεια» στη Βάρη και 10.52 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη, όπου είχε πάρει την 4η θέση. Οι εμφανίσεις τους τον έφεραν στην Εθνική ομάδα σκυταλοδρομίας 4×100μ. που έτρεξε στις προκριματικές σειρές στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο.

Να θυμίσουμε ότι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 θα γίνει το 2023 στο Εσπού.

Ο Θοδωρής Βροντινός, που είναι από την Κατερίνη, ανήκει στον ΠΑΟΚ και σπουδάζει στη Θεσσαλονίκη και είναι στο 3ο έτος στο τμήμα Φυσικής του ΑΠΘ.

 

 

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία