Δημόσιοι Δρόμοι
Η Σάρα Σιέστρεμ, που έχει σαρώσει τα μετάλλια στην κολύμβηση δοκίμασε τις δυνάμεις και στο τρέξιμο. Μετείχε στον αγώνα 15χλμ. στο Λίντινγκο.

Η κορυφαία κολυμβήτρια Σάρα Σιέστρεμ δοκίμασε τις δυνάμεις και στο τρέξιμο

Η Σάρα Σιέστρεμ κατέκτησε φέτος τρία μετάλλια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου στη Βουδαπέστη και πέντε μετάλλια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Ρώμη.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Σάρα Σιέστρεμ, που έχει σαρώσει τα μετάλλια στην κολύμβηση δοκίμασε τις δυνάμεις και στο τρέξιμο. Μετείχε στον αγώνα 15χλμ. στο Λίντινγκο.

Η Σουηδέζα πρωταθλήτρια αποφάσισε να αφήσει για λίγο το… νερό για το τρέξιμο. Η 29χρονη μετείχε στον αγώνα Lidingoloppet που διεξάγεται στην πατρίδα της και αποτελεί παράδοση. Έτρεξε στα 15χλμ. και τερμάτισε σε 1:28.53. Στο κοινό την επευφημούσε η συναθλήτριά της Μισέλ Κόλμαν.

Η Σιέστρεμ, που έχουμε συνηθίσει να τη λέμε στην Ελλάδα (σ.σ. είναι Σιόστρομ), έχει δηλώσει η ίδια πως θέλει να δοκιμάσει και στο τρέξιμο. Κάνει πολλές φορές τρέξιμο για εξάσκηση. Οι διοργανωτές επικοινώνησαν μαζί για το αν θα τρέξει στο Λίντινγκο, που είναι στην περιοχή στη Στοκχόλμη, κοντά στη γενέτειρα της Σιέστρεμ που είναι το Σάλεμ. Στην αρχή το σκέφτονταν για τα 30χλμ., αλλά ήταν μεγάλη απόσταση και όταν της είπαν πως υπάρχουν και τα 15χλμ. δέχθηκε.

Να θυμίσουμε ότι τα 30χλμ. κέρδισε ο Σουηδός Σάμουελ Τσεγκάι (πρώην δρομέας από την Ερυθραία) με 1:38.01 και στις γυναίκες η Κενυάτισσα Σίλβια Μεντούγκου με 1:54.57.

Σε ό,τι αφορά την Σιέστρεμ φέτος κατέκτησε τρία μετάλλια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου στη Βουδαπέστη. Χρυσά στα 50μ. ελεύθερο και 50μ. πεταλούδα και ένα ασημένιο στα 100μ. ελεύθερο. Επίσης, πήρε πέντε μετάλλια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Ρώμη. Τρία χρυσά στα 50μ. ελεύθερο, 50μ. πεταλούδα και 4×100μ. μικτή, ένα ασημένιο στα 4×100μ. ελεύθερο και ένα χάλκινο στα 4×100μ. μικτό ελεύθερο.

Φωτογραφία: Facebook

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία