Δρόμοι ταχύτητας 100μ.
Ένα νέο μέλος προστέθηκε στο γκρουπ του προπονητή Περικλή Χατζηαναστασιάδη στον Άγιο Κοσμά, η 18χρονη ταλαντούχα σπρίντερ Αναστασία Καρέλα.

Η Αναστασία Καρέλα στο γκρουπ του Περικλή Χατζηαναστασιάδη

Η Αναστασία Καρέλα κατέκτησε φέτος το χάλκινο μετάλλιο με την εθνική ομάδα σκυταλοδρομίας 4x100μ. στη Γυμνασιάδα στη Γαλλία.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ένα νέο μέλος προστέθηκε στο γκρουπ του προπονητή Περικλή Χατζηαναστασιάδη στον Άγιο Κοσμά, η 18χρονη ταλαντούχα σπρίντερ Αναστασία Καρέλα.

Η νεαρή αθλήτρια από την Πάτρα, ήρθε στην Αθήνα και εντάχθηκε στην ομάδα του ομοσπονδιακού προπονητή, που έχει μεταξύ άλλων και άλλη μια Πατρινιά, την Δέσποινα Μουρτά. Και οι δύο γυμνάζονταν με την Ντίνα Μπορνιβέλλι.

Η αθλήτρια της ΑΕ Ολυμπιάδας Πατρών είχε μια καλή σεζόν και ξεχώρισε το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε με την εθνική ομάδα σκυταλοδρομίας 4×100μ. στη Γυμνασιάδα που είχε γίνει στην Καέν στη Γαλλία. Στην ίδια διοργάνωση είχε τρέξει στον τελικό των 200μ. και είχε πάρει την 6η θέση. Φέτος έκανε ατομικό ρεκόρ στα 100μ. με 12.49 σε αγώνες στην Πάτρα τον περασμένο Απρίλιο. Έχει από πέρσι ατομικά ρεκόρ στα 200μ. 24.91 και στα 400μ. 56.25.

Μέσα στο 2022 κέρδισε το σχολικό πρωτάθλημα στα 200μ. που είχε γίνει στο Βόλο, ενώ έτρεξε στις τελικές σειρές στα 200μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη. Με τον σύλλογό της στο Καυτανζόγλειο στάδιο πήρε το χρυσό μετάλλιο στα 4×400μ.

Στον κλειστό μετείχε στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ20 στο Βελιγράδι, όπου ήταν 9η στα 400μ.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία