Γενικά
Ο Μίλτος Τεντόγλου είχε εντυπωσιάσει με τη νίκη του με 8,55μ. στο Βελιγράδι. Αυτό τον έφερε να είναι υποψήφιος για κορυφαίος στην Ευρώπη.

Ο Μίλτος Τεντόγλου πάει για κορυφαίος του μήνα Μαρτίου στην Ευρώπη!

Εκτός από τον Τεντόγλου, υποψήφιοι είναι ακόμη οι Άρμαντ Ντουπλάντις, Μαρσέλ Τζέικομπς και Μαριάνο Γκαρσία.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Μίλτος Τεντόγλου είχε εντυπωσιάσει με τη νίκη του με 8,55μ. στο Βελιγράδι. Αυτό τον έφερε να είναι υποψήφιος για κορυφαίος στην Ευρώπη.

Φωτογραφία: stivostime/Angelos Zymaras

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής στο μήκος είναι υποψήφιος στο διαγωνισμό που διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου για τον μήνα Μάρτιο. Μια σημαντική υποψηφιότητα, αν αναλογιστεί κανείς ότι ο προηγούμενος μήνας, ήταν εκείνος που έγινε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού.

Η ΕΑΑ έχει επιλέξει ως υποψηφίους, εκτός από τον Μίλτο Τεντόγλου, τον Άρμαντ Ντουπλάντις (Σουηδία, επί κοντώ), Μαρσέλ Τζέικομπς (Ιταλία, 60μ.) και Μαριάνο Γκαρσία (Ισπανία, 800μ.).

Να θυμίσουμε ότι η επίδοση, 8,55μ., του άλτη του Γιώργου Πομάσκι ήταν η καλύτερη επίδοση στον κόσμο. Επίσης, η τρίτη επίδοση όλων των εποχών στην Ευρώπη και η έκτη στον κόσμο.

Οι φίλοι του στίβου μπορούν να ψηφίσουν τον Έλληνα αθλητή σχολιάζοντας στις αναρτήσεις της ΕΑ σε facebook, twitter και instagram το όνομα του αθλητή στα λατινικά κάνοντας χρήση του hashtag (#tentoglou). Η ψηφοφορία θα είναι ανοιχτή μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία