Γενικά
Διαδικτυακή συνάντηση με τους τεχνικούς συμβούλους είχαν ο Κώστας Κεντέρης και ο Γιάννης Μυστακίδης, για την στήριξη των αθλητών των ΕΑΣ.

Ο προγραμματισμός για τη στήριξη των επιλεγμένων αθλητών και αθλητριών ανά ΕΑΣ

Αποφασίστηκε η διεξαγωγή αγώνων ανά ΕΑΣ με μεικτές ομάδες επιλεγμένων. Ο ΣΕΓΑΣ έχει βάλει υπό την ομπρέλα του πάνω από 750 αθλητές.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Διαδικτυακή συνάντηση με τους τεχνικούς συμβούλους είχαν ο Κώστας Κεντέρης και ο Γιάννης Μυστακίδης, για την στήριξη των αθλητών των ΕΑΣ.

Ο πρόεδρος της ΕΣΑΣ και ο πρόεδρος της Επιτροπής Ανάπτυξης αντίστοιχα συζήτησαν για τον τρόπο στήριξης της νέας γενιά τους στίβου.

Όπως ανέφερε ο ΣΕΓΑΣ:

«Βασικό θέμα της συνάντησης ήταν ο τρόπος στήριξης των επιλεγμένων αθλητών και αθλητριών ανά ΕΑΣ, που αποτελούν το μέλλον του ελληνικού στίβου. Η εποπτεία τους από τους τεχνικούς συμβούλους, που θα αποτελέσουν και τον σύνδεσμο τους με τον κεντρικό ΣΕΓΑΣ, αλλά και οι τρόποι στήριξής τους συζητήθηκαν στη διάρκεια της συνάντησης. Ο ΣΕΓΑΣ θα συνδράμει τόσο υλικοτεχνικά όσο και με την διοργάνωση επιμορφωτικών σεμιναρίων για τη διατροφή και την ψυχολογία.

Επίσης θα υπάρξουν προπονητικές δράσεις των ομοσπονδιακών τεχνικών, τόσο με τους αθλητές και τις αθλήτριες της κατηγορίας όσο και με τους προπονητές τους, που θα αποσκοπούν στην καθοδήγηση σε τεχνικά θέματα και στην εξέλιξη τους. Τέλος αποφασίστηκε η διεξαγωγή αγώνων ανά ΕΑΣ με μεικτές ομάδες επιλεγμένων.

Ο ΣΕΓΑΣ με τη δημιουργία της συγκεκριμένης κατηγορίας έβαλε στην ομπρέλα του πάνω από 750 αθλητές και αθλήτριες, με απώτερο στόχο την ομαλή μετάβαση τους στις μεγαλύτερες κατηγορίες».

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία