Δισκοβολία
Οι εμφανίσεις του Κώστα Μπουζάκη στη δισκοβολία τον έφεραν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, όπου σπουδάζει στο πανεπιστήμιο Rutgers στις ΗΠΑ.

Ο Κώστας Μπουζάκης προετοιμάζεται με βασικό στόχο το Ευρωπαϊκό Κ23

Ο Κώστας Μπουζάκης ήταν δεύτερος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 στις Σέρρες, ενώ έκανε ατομικό ρεκόρ στο δίσκο στα «Ηράκλεια» με 57,13μ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Οι εμφανίσεις του Κώστα Μπουζάκη στη δισκοβολία τον έφεραν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, όπου σπουδάζει στο πανεπιστήμιο Rutgers στις ΗΠΑ.

Ο Έλληνας πρωταθλητής έχει εγκατασταθεί στο Νιού Τζέρσεϊ, όπου βρίσκεται στο 1ο έτος και παράλληλα έχει ξεκινήσει τις προπονήσεις για τη νέα σεζόν.

«Ο Κώστας έχει ξεκινήσει δυνατά εν όψει της νέας χρονιάς. Φέτος είχαμε δυσκολίες γιατί πέρασε κορωνοϊό και αυτό τον έριξε πίσω και τον επηρέασε αγωνιστικά», λέει στο Stivostime ο προπονητής του Γιώργος Μήλιος.

Ο 19χρονος έκλεισε τη χρονιά με τρία ατομικά ρεκόρ, στη σφαιροβολία, που δεν είναι το «καλό» του αγώνισμα με 14,61μ. (6κ.), στη δισκοβολία με 57,13μ. και με όργανο 1.750γρ. 61,42μ. Το ρεκόρ του με 57,13μ., έριξε στα «Ηράκλεια» στο Ηράκλειο Κρήτης τον περασμένο Μάιο, ενώ τα 61,42μ. σημείωσε στα «Βενιζέλεια» στα Χανιά στα τέλη Μάη. Αποτέλεσε πανελλήνιο ρεκόρ Κ20, πριν το βελτιώσει με 61,77μ. ο Δημήτρης Παυλίδης. Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 στις Σέρρες κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, ενώ αγωνίστηκε στον προκριματικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Κ20 στο Κάλι. Επίσης, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α-Γ στη Θεσσαλονίκη πήρε το χάλκινο μετάλλιο.

«Ο Κώστας αν πάνε όλα καλά θα έρθει τα Χριστούγεννα, όπου θα συνεχίσουμε τις προπονήσεις, μετά το Πάσχα και φυσικά το καλοκαίρι για τους αγώνες. Ο μεγάλος στόχος είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23», κατέληξε ο Έλληνας τεχνικός που έχει στο γκρουπ του και τον Αρτέμη Αδαμάκη.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία