Δημόσιοι Δρόμοι
Η Ειρήνη Τσουπάκη τα τελευταία χρόνια έχει αφήσει το «στίγμα» της στην Ελλάδα στις μεγάλες αποστάσεις, πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις.

Μάριος Αναγνώστου και Ειρήνη Τσουπάκη έκλεισαν θέση για το Τορίνο

Ο Μάριος Αναγνώστου και η Ειρήνη Τσουπάκη κέρδισαν την Κυριακή στα 10χλμ. και 8χλμ. αντίστοιχα στο κύπελλο ανωμάλου δρόμου στα Τρίκαλα.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Μάριος Αναγνώστου και η Ειρήνη Τσουπάκη αναμένεται να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου στο Τορίνο.

Η διοργάνωση είναι προγραμματισμένη να γίνει στο πάρκο Λα Μάντια στις 11 Δεκεμβρίου.

Ο ΣΕΓΑΣ αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ανακοινώσει την ομάδα που θα πάρει μέρος στους αγώνες.

Στη γειτονική Ιταλία αναμένεται να ταξιδέψουν οι δύο Έλληνες πρωταθλητές, που συνεχίζουν τις καλές εμφανίσεις στις μεγάλες αποστάσεις.

Ο Μάριος Αναγνώστου μετά τη νίκη του στα 10χλμ. στον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας το περασμένο Σάββατο, κέρδισε την Κυριακή τα 10χλμ. στο κύπελλο ανωμάλου δρόμου που έγινε στην Πηγή Τρικάλων.

Στο κύπελλο στα Τρίκαλα νικήτρια στις γυναίκες ήταν η Ειρήνη Τσουπάκη, που έδειξε σε καλή κατάσταση. Η δρομέας του ΓΣ Αμαρουσίου, που ζει και γυμνάζεται στη Γερμανία, ήρθε στην Ελλάδα και ήταν 3η στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας στα 5χλμ. και 10χλμ.

Στους αθλητές που έχουν το προβάδισμα να ταξιδέψουν στο Τορίνο είναι και οι δύο αθλητές που κέρδισαν στην Κ20 και έχουν γενικά μια πολύ καλή παρουσία στη σεζόν. Πρόκειται για την Μαρία Κάσσου και τον Πέτρο Παπαϊωάννου. Δυνατοί δρομείς υπάρχουν και στην Κ23 στους άνδρες, με επικεφαλής τον νικητή στα Τρίκαλα Παναγιώτη Πετρουλάκη. Από την άλλη στην Κ23 προτεραιότητα, έχουν δύο… Αμερικανίδες που έκαναν καλές εμφανίσεις στις ΗΠΑ. Η Δάφνη Λαβασά και η Βασιλεία Σπύρου, αν θέλουν ενδέχεται να αγωνιστούν με την Εθνική ομάδα στο Τορίνο.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία