Δρόμοι 3000μ. στιπλ
Ο Γιώργος Σταμούλης ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν έχοντας στόχο ένα ρεκόρ στα στιπλ. Την Κυριακή έτρεξε στα Ιωάννινα.

Ο Γιώργος Σταμούλης ξεκίνησε με στόχο το μεγάλο ρεκόρ στα στιπλ

Ο Γιώργος Σταμούλης έχει ατομικό ρεκόρ στα 3.000μ. στιπλ 8.48.79 από φέτος στο μίτινγκ στο Όρντετζεμ στο Βέλγιο.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Γιώργος Σταμούλης ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν έχοντας στόχο ένα ρεκόρ στα στιπλ. Την Κυριακή έτρεξε στα Ιωάννινα.

Ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε έναν προπονητικό αγώνα τρέχοντας στον 16ο γύρο λίμνης Ιωαννίνων στα 5χλμ. Πήρε τη δεύτερη θέση με 15.41, πίσω από τον Νέστορα Κολιό που έκανε 15.32.

«Υπάρχει μια κούραση από την προηγούμενη σεζόν. Μετά την αγωνιστική περίοδο, δούλεψα ένα διάστημα και επέστρεψα τώρα στις προπονήσεις. Νομίζω ότι έγιναν κάποια λάθη και τα βάλαμε κάτω με τον προπονητή μου και είπαμε να πάμε σε πιο στοχευμένους αγώνες τη νέα σεζόν», λέει στο Stivostime ο αθλητής του Σταύρου Καρρέ.

Ο 23χρονος κέρδισε φέτος για δεύτερη συνεχή χρονιά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στα 3.000μ. στιπλ. Στη Θεσσαλονίκη ήταν νικητής με 9.13.18. «Η κούραση βγήκε κυρίως, μετά το Βαλκανικό Πρωτάθλημα. Το ενδιαφέρον μου επικεντρώνεται στα στιπλ. Θα κάνω κάποιους αγώνες προπόνησης, όπως τον Οκτώβριο στις Σπέτσες, στο νυχτερινό ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου. Όμως ο στόχος είναι να κατεβάσω κατά πολύ το ατομικό μου ρεκόρ. Πιστεύω ότι το 8.35 είναι εφικτό», καταλήγει ο πρωταθλητής του ΑΟ Π. Φαλήρου. Το ατομικό του ρεκόρ είναι 8.48.79 από φέτος στο μίτινγκ του Όρντετζεμ στο Βέλγιο. Φέτος έκλεισε τη σεζόν και με το χάλκινο μετάλλιο στους Βαλκανικούς Αγώνες στην Κραϊόβα.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία