Άλμα επί κοντώ
Ο Εμμανουήλ Καραλής έχει ξεκινήσει την προετοιμασία και έγινε και επίσημα γνωστό, ότι θα τον παρακολουθεί στα άλματα ο πατέρας του, Χάρης.

Ο Εμμανουήλ Καραλής συνεχίζει την προπόνηση του με τον πατέρα του Χάρη Καραλή

Ο Εμμανουήλ Καραλής γυμνάζονταν μέχρι πρότινος με τον προπονητή Παναγιώτη Συμεωνίδη.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Εμμανουήλ Καραλής έχει ξεκινήσει την προετοιμασία και έγινε και επίσημα γνωστό, ότι θα τον παρακολουθεί στα άλματα ο πατέρας του, Χάρης.

Ο ΣΕΓΑΣ, όπως είχε κάνει γνωστό και το e-sportime πριν από λίγες ημέρες, ανέφερε πώς ο πατέρας του πρωταθλητή στο επί κοντώ θα τον προπονεί.

Ο πρωταθλητής του επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλής θα συνεχίσει την προετοιμασία του με τον πατέρα του, Χάρη Καραλή. Ο τέταρτος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο ολοκλήρωσε το καλοκαίρι τη συνεργασία του με τον Παναγιώτη Συμεωνίδη και πήρε πλέον την απόφαση να γυμναστεί με τον άνθρωπο που βρίσκεται δίπλα του από τα πρώτα του βήματα στον αθλητισμό. Ο παλιός πρωταθλητής του 10αθλου είναι προπονητής με ειδικότητα στα άλματα και παρακολουθεί την πορεία του Καραλή όλα αυτά τα χρόνια.

Ο 23χρονος τον χειμώνα έκανε πολύ καλή σεζόν, ωστόσο ένας τραυματισμός του στέρησε τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο του Βελιγραδίου και δεν του επέτρεψε έπειτα να επιστρέψει στην κατάσταση που ήτανε.

Ο αθλητής, με ατομικό ρεκόρ 5,80 μ. στον ανοιχτό και 5,81 μ. στον κλειστό, έχει μπροστά του την πρόκληση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κλειστού στην Κωνσταντινούπολη και του Παγκοσμίου τον Αύγουστο στη Βουδαπέστη, καθώς και τη Σούπερ Λίγκα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία