Διεθνή
Σόφι Μπέκερ: Η πανέμορφη σπρίντερ από την Ιρλανδία και οι συναθλήτριές της που σόκαραν το κοινό

Σόφι Μπέκερ: Η πανέμορφη σπρίντερ από την Ιρλανδία και οι συναθλήτριές της που σόκαραν το κοινό

Δείτε την προσπάθεια της Σόφι Μπέκερ και των άλλων αθλητών

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Σόφι Μπέκερ: Μαζί με τις συναθλήτριές της από την Ιρλανδία έκαναν τη διαφορά στον τελικό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα σκυταλοδρομιών του 2021.

Ιδού τι έγραφε την επόμενη μέρα το the42.ie:

Η ομάδα σκυταλοδρομίας 4×200μ. γυναικών εξασφάλισε μια εκπληκτική δεύτερη θέση και σημείωσε εθνικό ρεκόρ στον αποψινό τελικό στο World Relays στη Σιλεσία της Πολωνίας.

Η τετράδα των Aoife Lynch, Kate Doherty, Sarah Quinn και Sophie Becker σημείωσε χρόνο 1:35.93 για να εξασφαλίσει τον υψηλότερο τερματισμό του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Σκυταλοδρομίας της Ιρλανδίας στην ιστορία.

Η Ιρλανδία πέρασε τη γραμμή πίσω από την Πολωνία και μπροστά από τον Ισημερινό, μετά από μια τρομερή επίδειξη:

Τρέχοντας από τον ευνοϊκό διάδρομο τέσσερα, η Lynch βγήκε σαν θύελλα, βρίσκοντας την Doherty γύρω από την στροφή, η οποία έκανε ένα σταθερό τρέξιμο.

Η Quinn έριξε τον αγώνα κάτω από τα 24 δευτερόλεπτα, προτού η Becker κατέβει ακόμα πιο γρήγορα με ένα εντυπωσιακό τελείωμα — αν και δεν κατάφερε να πιάσει τους γηπεδούχους και τελικά πρωταθλητές.

Με ευνόητα ανεβασμένη διάθεση, η ομάδα μίλησε με τον Ιρλανδό δημοσιογράφο στίβου Cathal Dennehy στη μικτή ζώνη στη συνέχεια.

«Ένιωσα σαν στο σπίτι μου εκεί έξω, ήταν εκπληκτικό. Απλά βουίζει», είπε η Lynch, με την Quinn να προσθέτει: «Δεν είχαμε τίποτα να χάσουμε και τα πάντα να κερδίσουμε, και απλώς τα δώσαμε όλα».

Η Becker κατέληξε: «Απλά ενθουσιασμένη. Είμαι τόσο χαρούμενη για εμάς».

Δείτε τη Σόφι Μπέκερ και τις συναθλήτριές της 

https://youtu.be/be0gXFTjXsI

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Συνεργάζομαι με το Stivostime.GR από το 2022. Γράφω για τον Στίβο, Media, Viral κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games κι ο αθλητισμός.

Δανάη Τριανταφυλλίδου - Αρθρογραφία