Άλμα επί κοντώ
Ο Εμμανουήλ Καραλής βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, αφού ο Παναγιώτης Συμεωνίδης δεν μπορεί να ακολουθήσει πια τον Έλληνα πρωταθλητή.

Σε αναζήτηση προπονητή ο Εμμανουήλ Καραλής

Ο Εμμανουήλ Καραλής ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν με τη συμμετοχή του στον προκριματικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Μόναχο.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Εμμανουήλ Καραλής βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, αφού ο Παναγιώτης Συμεωνίδης δεν μπορεί να ακολουθήσει πια τον Έλληνα πρωταθλητή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Stivostime, ο Έλληνας προπονητής δεν μπορεί να βρίσκεται δίπλα στον πρωταθλητή του επί κοντώ, καθώς έχει πολλές υποχρεώσεις με ταξίδια σε μεγάλες διοργανώσεις και μίτινγκ. Ούτως ή άλλως ο τεχνικός του επί κοντώ είχε δυσκολίες για να ταξιδεύει και χρειάστηκε μάλιστα, να κάνει δύο μεγάλες αποστολές. Στο Τόκιο πέρσι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και στο Γιουτζίν φέτος για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Αυτό φαίνεται ότι ήταν και η κύρια αιτία που οδήγησε στο «διαζύγιο». Φυσικά η βοήθειά του ήταν πολύ σημαντική, από όταν τον ανέλαβε. Ο Εμμανουήλ Καραλής έφθασε στην 4η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες και το ατομικό του ρεκόρ είναι 5,80μ. στον ανοιχτό και 5,81μ. στον κλειστό. Τώρα ο νεαρός άλτης, που είχε μια δύσκολη σεζόν, θα προσπαθήσει να βρει νέο προπονητή. Όλα δείχνουν πως θα παραμείνει στον Άγιο Κοσμά και θα προσπαθήσει να βρει εκεί νέα συνεργασία. Ο 22χρονος έκανε τον τελευταίο του φετινό αγώνα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο. Φέτος έκλεισε με 5,61μ. στον ανοιχτό που έκανε στο μίτινγκ του Χορζόφ και 5,81μ. στον κλειστό στο μίτινγκ στην Ουψάλα.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία