Άλμα επί κοντώ
Ο Εμμανουήλ Καραλής με καλύτερο άλμα στα 5,50μ. στον προκριματικό του επί κοντώ δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2022: Εκτός τελικού στο επί κοντώ ο Εμμανουήλ Καραλής

Ο Εμμανουήλ Καραλής πέρασε με την πρώτη προσπάθεια τα 5,30μ. και τα 5,50μ. και απέτυχε τρεις φορές στα 5,65μ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Εμμανουήλ Καραλής με καλύτερο άλμα στα 5,50μ. στον προκριματικό του επί κοντώ δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Ο Έλληνας πρωταθλητής κρατούσε έστω και με τα 5,50μ. που είχε περάσει με την πρώτη προσπάθεια την πρόκριση, αλλά στην τελευταία του προσπάθεια και έχοντας δύο άκυρες στα 5,65μ., ο Ούρχο Κουγιάνπαα το πέρασε και ήταν ο 12ος που το κατάφερε. Φαίνεται ότι οι Φινλανδοί μας… πληγώνουν στο επί κοντώ, αφού μετά την Βίλμα Μούρτο που πήρε το χρυσό στο επί κοντώ, αφήνοντας δεύτερη την Κατερίνα Στεφανίδη, ο Κουγιάνπαα άφησε εκτός τον Καραλή.

Ν’ αναφέρουμε ό,τι ο άλτης του Παναγιώτη Συμεωνίδη πέρασε με την πρώτη προσπάθεια τα 5,30μ. και τα 5,50μ. και είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες στα 5,65μ. Μόνο ο Καραλής από το β’ προκριματικό γκρουπ που αγωνίστηκε και ο Νορβηγός Σίμεν Γκούτορμσεν πέρασαν με την πρώτη τα 5,50μ. και ήταν σε διαδικασία πρόκρισης. Τελικά 12 πέρασαν τα 5,65μ. και έτσι ολοκληρώθηκε ο προκριματικός. Ο Καραλής πήρε την 8η θέση στο γκρουπ του και την 13η στο σύνολο.

Αποτέλεσμα

Α’ γκρουπ

Β’ γκρουπ

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία