Κλειστός Στίβος
Βελιγράδι 2022: Ο Εμμανουήλ Καραλής χάνει το Παγκόσμιο

Βελιγράδι 2022: Ο Εμμανουήλ Καραλής χάνει το Παγκόσμιο

Βελιγράδι 2022: Ο Εμμανουήλ Καραλής χάνει το Παγκόσμιο – Μεγάλη η απώλεια για ελληνική ομάδα. Ο Εμμανουήλ Καραλής δεν θα καταφέρει να ταξιδέψει στο Βελιγράδι, καθώς η επανεξέταση που έκανε σήμερα στον γιατρό της ομοσπονδίας Διονύση Χισσα, έδειξε πως δεν είναι έτοιμος να μπει σε έναν αγώνα υψηλού επιπέδου, όπως το παγκόσμιο κλειστού. Οι εξετάσεις […]

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Βελιγράδι 2022: Ο Εμμανουήλ Καραλής χάνει το Παγκόσμιο – Μεγάλη η απώλεια για ελληνική ομάδα.

Ο Εμμανουήλ Καραλής δεν θα καταφέρει να ταξιδέψει στο Βελιγράδι, καθώς η επανεξέταση που έκανε σήμερα στον γιατρό της ομοσπονδίας Διονύση Χισσα, έδειξε πως δεν είναι έτοιμος να μπει σε έναν αγώνα υψηλού επιπέδου, όπως το παγκόσμιο κλειστού.

Οι εξετάσεις έδειξαν πως ο τραυματισμός δεν έχει υποχωρήσει στο απόλυτο, κάτι που σημαίνει πως είναι ορατός ο κίνδυνος να υπάρξει σοβαρή υποτροπή, που θα θέσει σε κίνδυνο τη συμμετοχή του ακόμη και στον ανοιχτό στίβο.

Ο Καραλής έχει περάσει φέτος τα 5,81μ. και μπορούσε να διεκδικήσει μια καλή παρουσία στον απευθείας τελικό του επί κοντώ. Ο αθλητής θα συνεχίσει τις θεραπείες του κι έπειτα θα προετοιμαστεί για τους αγώνες της θερινής περιόδου.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος