Κλειστός Στίβος
Συντροφιά στις αποστολές και στους θεατές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι, θα τους κρατούν οι δύο μασκότ. Ο Λι και η Ιβ!

Βελιγράδι: Μασκότ το σμέουρο Λι και το δαμάσκηνο Ιβ

Οι Μασκότ για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού επελέγησαν από δύο διαδεδομένα φρούτα που παράγονται στη Σερβία.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Συντροφιά στις αποστολές και στους θεατές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι, θα τους κρατούν οι δύο μασκότ. Ο Λι και η Ιβ!

Το σμέουρο Λι και το δαμάσκηνο Ιβ θα είναι οι μασκότ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κλειστού που θα διεξαχθεί το 2022 στο Βελιγράδι.

Το περασμένο Οκτώβριο σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη σερβική πρωτεύουσα είχαν γίνει τα αποκαλυπτήρια των μασκότ της διοργάνωσης. Επελέγησαν δύο διαδεδομένα φρούτα που παράγονται στη γειτονική χώρα.

Η Σερβία ως γνωστόν έχει πολύ καλό έδαφος και κλίμα, ιδανικό για την καλλιέργεια γεωργικών προϊόντων. Έχει 50.560 τετ. χλμ. γεωργικής γης και καλλιεργούνται πολλά φρούτα του δάσους, όπως το σμέουρο.

Η Σερβία είναι και η πρώτη στον κόσμο σε παραγωγή δαμάσκηνου και η δεύτερη σε σμέουρα, οπότε αυτή ήταν και η ιδέα της δημιουργίας των δύο μασκότ που θα συντροφεύουν τις αποστολές στους Αγώνες.

«Το βατόμουρο Λι και το δαμάσκηνο Ιβ σε καλούν να έρθεις στην εθελοντική ομάδα και να γίνεις μέλος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στο «Βελιγράδι 22». Ας γράψουμε μαζί ιστορία», είναι το μότο των δύο χαριτωμένων μασκότ.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία