Δρόμοι ταχύτητας 100μ.
Η Ραφαέλα Σπανουδάκη θα παρατείνει τη ξεκούρασή της και θα μπει για προπονήσεις από αρχές Οκτωβρίου, μετά από σύσταση του γιατρού της.

Ο Covid-19… αλλάζει την έναρξη προετοιμασίας της Ραφαέλας Σπανουδάκη

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη έχει το όριο στα 60μ. για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού που θα γίνει του χρόνου στην Κωνσταντινούπολη.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη θα παρατείνει τη ξεκούρασή της και θα μπει για προπονήσεις από αρχές Οκτωβρίου, μετά από σύσταση του γιατρού της.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήθελε να μπει από τα μέσα Σεπτεμβρίου, όμως έκανε πρόσφατα εξετάσεις που έδειξαν πως πρέπει να ξεκουραστεί ο οργανισμός της, οποίος φαίνεται πως είναι ταλαιπωρημένος ακόμη από τον κορονοϊό. Η αθλήτρια του Κώστα Βογιατζάκη ήταν από τις άτυχες της φετινής σεζόν. Αρχικά σε καμπ σκυταλοδρομιών στο Ληξούρι είχε τραυματιστεί με μια μπάρα κάνοντας βάρη και πριν από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη κόλλησε Covid-19. Έχασε τη διοργάνωση και μαζί την ευκαιρία να κυνηγήσει καλύτερες επιδόσεις και να προκριθεί και στα 200μ. στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Στο Μόναχο πάντως, μετείχε σε δύο αγωνίσματα, στα 100μ. και στα 4×100μ. με την Εθνική ομάδα.

Η κορυφαία μας σπρίντερ θα μπει λοιπόν, για προπονήσεις από αρχές Οκτώβρη, αλλά δεν αλλάζει ο προγραμματισμός που έκαναν με τον προπονητή της, που είναι ο κλειστός. Πρώτος στόχος για του χρόνου είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού που θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη. Η 28χρονη έχει ήδη το όριο (7.24) από φέτος στα 60μ., όταν στις 26 Φεβρουαρίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στο ΣΕΦ είχε τρέξει σε 7.23.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία