Άλμα εις ύψος
Ο Αντώνης Μέρλος έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν και θέλει να μπει νωρίς στον κλειστό με στόχο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Ο Αντώνης Μέρλος θέλει από νωρίς «πτήσεις» με στόχο το Ευρωπαϊκό κλειστού

Ο Αντώνης Μέρλος πήρε το χάλκινο μετάλλιο στους Βαλκανικούς Αγώνες και κέρδισε το Πανελλήνιο, ενώ μετείχε σε Μεσογειακούς και Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Αντώνης Μέρλος έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν και θέλει να μπει νωρίς στον κλειστό με στόχο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Ο Έλληνας πρωταθλητής προπονείται στη Θεσσαλονίκη με τον ομοσπονδιακό προπονητή Γιώργο Τσούγκο.

«Μου άφησε γλυκόπικρη γεύση η σεζόν που πέρασε. Ήθελα ένα ατομικό ρεκόρ, πολλές φορές ήμουν κοντά, αλλά δεν μου βγήκε. Τώρα έχω μπει νωρίς στις προπονήσεις γιατί ο πρώτος στόχος που έχουμε θέσει με τον προπονητή μου είναι ο κλειστός. Θα μπω, αν πάνε όλα καλά, από νωρίς σε αγώνες και μίτινγκ στο εξωτερικό για τη θέση στο ράνκινγκ που θα μου επιτρέψει τη συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού. Η Κωνσταντινούπολη είναι ο πρώτος στόχος για το 2023», δηλώνει στο Stivostime ο κορυφαίος μας άλτης του ύψους.

Ο 23χρονος είχε μπει δυνατά τη φετινή σεζόν και στον κλειστό είχε κάνει ατομικό ρεκόρ με 2,22μ. που είχε περάσει σε ημερίδα στη Θεσσαλονίκη. Στον ανοιχτό κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στην Κραϊόβα και κέρδισε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη. Στους Μεσογειακούς Αγώνες στο Οράν έκανε φετινό ρεκόρ με 2,22μ. και «άγγιξε» το μετάλλιο καταλαμβάνοντας την 4η θέση. Ο τελευταίος του αγώνας ήταν στον προκριματικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Μόναχο. Έχει ατομικό ρεκόρ στο ύψος 2,23μ. από το 2018 όταν είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 στο Τάμπερε.

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία