Διεθνή
Αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Γιουτζίν. Συνεχίζονται οι απουσίες της τελευταίας στιγμής, αλλά και αλλαγές.

Νέα από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Γιουτζίν

Εκτός Παγκοσμίου στο Γιουτζίν λόγω κορονοϊού η παγκόσμια πρωταθλήτρια της σφυροβολίας ΝτεΆννα Πράις και λόγω τραυματισμού η πρωταθλήτρια Ευρώπης του ακοντισμού Κριστίν Χούσονγκ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Γιουτζίν. Συνεχίζονται οι απουσίες της τελευταίας στιγμής, αλλά και αλλαγές.

Το Stivostime σας μεταφέρει τις κυριότερες ειδήσεις από τη διοργάνωση που ξεκινάει την Παρασκευή στο Όρεγκον.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Η Γερμανίδα πρωταθλήτρια Ευρώπης στον ακοντισμό Κριστίν Χούσονγκ απέσυρε τη συμμετοχή της από το Όρεγκον λόγω ενός πρόσφατου τραυματισμού της. Ελπίζει να υπερασπιστεί τον τίτλο της στο Μόναχο. Επίσης, εκτός Παγκοσμίου μένει η μηκίστρια Μαρίσε Λούτσολο.

ΗΠΑ: Η Αμερικανίδα παγκόσμια πρωταθλήτρια της σφυροβολίας ΝτεΆννα Πράις δεν θα υπερασπιστεί τον τίτλο της στο Όρεγκον, καθώς πρόσφατα ήταν θετική στον κορονοϊό. «Προσπάθησα να ρίξω για να δω που θα ήμουν, αλλά ήμουν πουθενά όπου θα ένιωθα ότι χρειαζόταν για να είμαι ανταγωνιστική σε παγκόσμιο επίπεδο, ακόμη και για τον προκριματικό γύρο», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ίνσταγκραμ.

ΓΙΟΥΤΖΙΝ: Και στις 10 ημέρες των αγώνων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος έχουν πουληθεί το 70% των εισιτηρίων. Απομένουν πάντως διαθέσιμα για τα πρωινά προγράμματα των αγώνων.

ΜΠΕΡΚΛΕΪ: Τρία μέλη της ομάδας υποστήριξης της Νορβηγίας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα είναι θετικοί στον κορονοϊό. Έχουν απομονωθεί ώστε να μην έρθουν σε επαφή με τους αθλητές.

ΚΕΝΥΑ: Ο νεαρός δρομέας Νόα Κιμπέτ αντικατέστησε τον Κορνίλιους Τουέι στην ομάδα της Κένυας στα 800μ. Μετέχουν ακόμη ο νικητής της σειράς Diamond League του 2021 και ολυμπιονίκης Εμάνουελ Κορίρ και ο παγκόσμιος πρωταθλητής Κ20 Εμάνουελ Ουανιόνι και ο Γουάικλιφ Κιμάνιαλ.

ΜΠΟΥΡΟΥΝΤΙ: Ο κορυφαίος δρομέας από το Μπουρούντι Τιερί Ντικουμουενάγιο απέσυρε τη συμμετοχή του από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα λόγω τραυματισμού.

ΝΟΡΒΗΓΙΑ: Ο Φίλιπ Ινγκεμπρίγκτσεν απέσυρε τη συμμετοχή του από τη νορβηγική ομάδα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Όρεγκον. Έχει πρόβλημα με τον «αχίλλειο». Επίσης, σημαντικές απουσίες θα είναι της πρωταθλήτριας στα 400μ. εμπόδια Λίνε Κλόστερ και του επί κοντώ Λένα Ρέτζιους. Και οι δύο στοχεύουν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο.

Φωτογραφία: azsportsimages/ Nassos Triantafyllou

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία