Άλμα εις ύψος
Η Τατιάνα Γκούσιν είναι με μια βαλίτσα στο χέρι τον τελευταίο καιρό. Επέστρεψε από το Οράν και ετοιμάζεται για να ταξιδέψει στο Όρεγκον.

Η Τατιάνα Γκούσιν ελπίζει το 1,92μ. να βγει στο Όρεγκον

Η Τατιάνα Γκούσιν κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο ύψος στους Μεσογειακούς Αγώνες με 1,90μ. που είναι φετινό της ρεκόρ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Τατιάνα Γκούσιν είναι με μια βαλίτσα στο χέρι τον τελευταίο καιρό. Επέστρεψε από το Οράν και ετοιμάζεται για να ταξιδέψει στο Όρεγκον.

Για καλό όμως. Από την Αλγερία και τους Μεσογειακούς Αγώνες, στις ΗΠΑ για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Έχει μάλιστα, και μια τονωτική «ένεση» μαζί της στο Γιουτζίν. Στους Μεσογειακούς Αγώνες έφθασε στην κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου με 1,90μ. που είναι φετινό της ρεκόρ.

«Πριν από τον τελικό στο Οράν δεν ένιωθα και πολύ καλά. Θα έλεγα πως με την παρότρυνση της Βούκοβιτς, ενεργοποιήθηκα. Μου είπε πάμε να κάνουμε το 1-2. Έτσι, κι έγινε», δηλώνει στο Stivostime η Ελληνίδα πρωταθλήτρια. Πάντως, στην ερώτηση για το αν έφερε την καλή επίδοση ο ανταγωνισμός με την Μαυροβούνια, η Γκούσιν τονίζει: «Μόνο ανταγωνισμό δεν το λες. Χειροκροτούσε η μια την άλλη στα άλματα. Μάλιστα, όταν πέρασα το 1,90μ. και βρέθηκε για λίγο μπροστά της και η Μαρίγια το έχασε, χτυπούσε παλαμάκια». Οι δύο άλτριες έχουν πολύ καλή σχέση, καθώς γυμνάζονται τα τελευταία χρόνια μαζί, υπό τις οδηγίες της προπονήτριας Ιωάννας Σιώμου.

«Με την επιστροφή μου νιώθω σε πολύ καλή κατάσταση. Ίσως να υπάρχει μια κούραση από την καθημερινότητα. Το καλό είναι πως δεν επηρεάζομαι όταν ταξιδεύω προς την Αμερική, αλλά το αντίθετο. Θα προσπαθήσω στον προκριματικό να κάνω έναν καλό αγώνα. Ελπίζω το 1,92μ. που πιστεύω ότι έχω, να βγει στον προκριματικό. Είναι δύσκολο το ύψος, γιατί υπάρχει μία αθλήτρια στα 2,00μ. (σ.σ. Γιαροσλάβα Μάχουτσικ), αλλά φέτος είναι πολλές στο 1,95μ. σταθερές. Θα κάνω το καλύτερο και ότι βγει», καταλήξει η υψίστρια του ΓΣ Κηφισιάς.

Η Τατιάνα Γκούσιν αναχωρεί την Τρίτη αεροπορικώς από την Αθήνα για τη Νέα Υόρκη και εν συνεχεία με άλλη πτήση για το Γιουτζίν. Ο προκριματικός του ύψους είναι το Σάββατο 16 Ιουλίου και ο τελικός την Τρίτη 19 Ιουλίου.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία