Κλειστός Στίβος
Η Χαβά Ντελίου στάθηκε άτυχη, αφού τραυματίστηκε σοβαρά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στο ΣΕΦ και θα χάσει τη φετινή αγωνιστική χρονιά.

Μεγάλο πανελλήνιο ρεκόρ Κ20 η Χαβά Ντελίου στα 60μ. εμπόδια με 8.48 στην Προύσα

Η Χαβά Ντελίου έσπασε το προηγούμενο πανελλήνιο ρεκόρ Κ20 στα 60μ. εμπόδια που κρατούσε η Αλεξάνδρα Κόμνου με 8.53 από το 1998 στο ΣΕΦ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Εξαιρετική ήταν η Χαβά Ντελίου στα 60μ. εμπόδια με 8.48 στην Προύσα. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έσπασε το πανελλήνιο ρεκόρ Κ20 στο αγώνισμα.

Η νεαρή πρωταθλήτρια είχε δείξει φέτος από νωρίς ότι ήταν σε καλή κατάσταση και το επιβεβαίωσε την Κυριακή σε αγώνες στην πόλη της Τουρκίας. Το προηγούμενο πανελλήνιο ρεκόρ κατείχε η Αλεξάνδρα Κόμνου με 8.53 από το 1998 στο ΣΕΦ. Η αθλήτρια του Σταμάτη Μάγου συνέτριψε και το ατομικό της ρεκόρ που ήταν 8.56 και το είχε σημειώσει δύο φορές, το 2022 και φέτος σε ημερίδες στη Ρόδο. Η 20χρονη έδειξε ότι έχει περιθώρια βελτίωσης και μπορεί να το επαναλάβει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα γίνει στο ΣΕΦ 18-19 Φεβρουαρίου. Επίσης, είναι σε καλό δρόμο εν όψει του ανοιχτού, εκεί που θα κυνηγήσει την επίδοση στα 100μ. εμπόδια, έχοντας και στόχο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20. Ν’ αναφέρουμε ό,τι είχε τρέξει πάλι στην Προύσα στις 22 Ιανουαρίου και είχε κάνει 8.60.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία