Κλειστός Στίβος
Η Χαβά Ντελίου στάθηκε άτυχη, αφού τραυματίστηκε σοβαρά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στο ΣΕΦ και θα χάσει τη φετινή αγωνιστική χρονιά.

Έτοιμη για το πανελλήνιο ρεκόρ Κ20 η Χαβά Ντελίου- Τρέχει την Κυριακή στην Προύσα

Η Χαβά Ντελίου το περασμένο Σάββατο σε ημερίδα που έγινε στη Ρόδο έτρεξε τα 60μ. εμπόδια σε 8.56 και ισοφάρισε το ατομικό της ρεκόρ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Χαβά Ντελίου είναι σε καλή κατάσταση και θα προσπαθήσει την Κυριακή στην Προύσα να κυνηγήσει το πανελλήνιο ρεκόρ Κ20 στα 60μ. εμπόδια.

Η νεαρή αθλήτρια είναι σε καλή κατάσταση, η προετοιμασία ως τώρα έχει πάει καλά και δείχνει έτοιμη για να κυνηγήσει την εθνική επίδοση στα εμπόδια που κατέχει η Αλεξάνδρα Κόμνου με 8.53 από το 1998 στο ΣΕΦ. Μάλιστα, το περασμένο Σάββατο σε ημερίδα που έγινε στη Ρόδο έτρεξε σε 8.56, πλησιάζοντας το ρεκόρ. Η επίδοσή της είναι ισοφάριση του ατομικού της ρεκόρ που είχε από πέρσι σε αγώνες και πάλι στη Ρόδο.

Η αθλήτρια του Σταμάτη Μάγου την Παρασκευή θα φύγει με τον προπονητή της από το «σμαραγδένιο νησί» για την Αθήνα και από εκεί αεροπορικώς το Σάββατο θα μεταβούν στην Κωνσταντινούπολη και εν συνεχεία οδικώς για την Προύσα. Οι αγώνες στην πόλη της Τουρκίας είναι το Σαββατοκύριακο και τα 60μ. εμπόδια είναι προγραμματισμένη για τη δεύτερη ημέρα, στις 5 Μαρτίου. Είχε τρέξει ξανά στην Προύσα στις 22 Ιανουαρίου και είχε κάνει 8.60.

Η 19χρονη θα έχει μετά άλλους δύο αγώνες προγραμματίσει, στις 11 Φεβρουαρίου στην ημερίδα στο ΣΕΦ και ακολουθεί στις 18-19 του ίδιου μήνα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού και πάλι στο φαληρικό στάδιο.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία