Δρόμοι μεγάλων αποστάσεων 5.000μ.
Η Αναστασία Μαρινάκου στην πρώτη της φετινή κούρσα στα 5.000μ. σε μίτινγκ στη Ναντ τερμάτισε σε 15.50.23 και σημείωσε μεγάλο ατομικό ρεκόρ.

Μεγάλο ατομικό ρεκόρ η Αναστασία Μαρινάκου στα 5.000μ.-5η Ελληνίδα όλων των εποχών

Η Αναστασία Μαρινάκου είχε προηγούμενο ατομικό ρεκόρ 16.09.05 από πέρσι στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στο Σμεντέρεβο.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Αναστασία Μαρινάκου στην πρώτη της φετινή κούρσα στα 5.000μ. σε μίτινγκ στη Ναντ τερμάτισε σε 15.50.23 και σημείωσε μεγάλο ατομικό ρεκόρ.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκανε πολύ καλή εμφάνιση και συνέτριψε το προηγούμενο ρεκόρ της στο αγώνισμα που ήταν 16.09.05 από πέρσι στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στο Σμεντέρεβο. Μάλιστα, η επίδοσή της με 15.50.23 έγινε σε μια δυνατή κούρσα που μετείχαν 22 αθλήτριες και η δρομέας του Σταύρου Καρρέ πλασαρίστηκε στην 5η θέση. Με την επίδοσή της έγινε η 5η καλύτερη Ελληνίδα όλων των εποχών.

«Ήμουν πάρα πολύ καλά και οι συνθήκες ήταν πολύ καλές. Έμεινα σε κάποια στιγμή στην κούρσα μόνη μου και προσπάθησα να κάνω αλλαγή και να κυνηγήσω. Είχα δυνάμεις και μου βγήκε, ανέβηκα και έφθασε στην 5η θέση, ανάμεσα σε περίπου 20 αθλήτριες που έτρεχαν. Είμαι πολύ ευχαριστημένη. Συνεχίζω…», δήλωσε στο Stivositme μετά την κούρσα της η Αναστασία Μαρινάκου.

Η 25χρονη έχει μπει δυναμικά τη φετινή σεζόν και δείχνει ότι μπορεί να κατεβάσει κι άλλο την επίδοσή της στα 5.000μ. Τώρα επιστρέψει από τη Γαλλία και θα αγωνιστεί και πάλι στα 5.000μ. στους Βαλκανικούς Αγώνες που διεξάγονται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στην Κραϊόβα. Στο μίτινγκ de Carquefou στη Ναντ νικήτρια ήταν η Ρουμάνα Στέλλα Ρούτο με 15.08.13. Να θυμίσουμε ότι η Αναστασία Μαρινάκου είχε τρέξει 5χλμ. σε δημόσιο δρόμο τον περασμένο Απρίλιο στο Χέρτσογκεναουραχ και είχε τερματίσει σε 16.06 πετυχαίνοντας ρεκόρ.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία