Δρόμοι με εμπόδια 400μ.
Η Δήμητρα Γναφάκη το πάλεψε από τον πρώτο διάδρομο στα 400μ. εμπόδια και τερμάτισε σε 57.28 και στην 7η θέση στο διεθνές μίτινγκ στη Γενεύη.

Η Δήμητρα Γναφάκη 57.28 στα 400μ. εμπόδια στη Γενεύη

Ο επόμενος αγώνας για την Δήμητρα Γναφάκη θα είναι το αρχόμενο Σαββατοκύριακο στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στην Κραϊόβα.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Δήμητρα Γναφάκη το πάλεψε από τον πρώτο διάδρομο στα 400μ. εμπόδια και τερμάτισε σε 57.28 και στην 7η θέση στο διεθνές μίτινγκ στη Γενεύη.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε δύσκολο έργο, αφού έτρεξε στην εσωτερική και έγραψε 57.28, κοντά στην επίδοση που είχε τρέξει στα Δρόμεια στη Βάρη που ήταν 57.26. Μακριά φυσικά από το ατομικό της ρεκόρ που έκανε φέτος στα Βενιζέλεια στα Χανιά με 56.67. Κρατάει τη συμμετοχή σε αυτό το μίτινγκ, που ξεκίνησε στραβά. Όπως έγραψε το Stivostime, η Κρητικοπούλα είχε κληρωθεί να τρέξει το μεσημέρι στις σειρές, κάτι που δεν γνώριζε και παραλίγο να χάσει το μίτινγκ. Τελικά, μπήκε στην απογευματινή κούρσα, όμως έτρεξε στον πρώτο διάδρομο. Τώρα ο επόμενος αγώνας για την αθλήτρια του Μιχάλη Μανουσάκη θα είναι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στην Κραϊόβα.

Σε ό,τι αφορά την κούρσα στην Ελβετία, νικήτρια ήταν η Φινλανδή Βίβι Λεχικόινεν με 54.96. Δεύτερη ήταν η Βελγίδα Πολιέν Κουκάιτ σε 55.36 και τρίτη η Πορτορικανή Γκρέις Κλάξτον με 55.54.

Στις επιδόσεις του μίτινγκ ξεχώρισε η νίκη της Νορβηγίδας Λένε Ρέτζιους στο επί κοντώ με 4,70μ. που είναι εθνικό ρεκόρ.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία