Δρόμοι με εμπόδια 400μ.
Η Δήμητρα Γναφάκη σηκώθηκε το πρωί στη Γενεύη για να κάνει το πρόγραμμά της, προκειμένου το απόγευμα να τρέξει 400μ. εμπόδια στο μίτινγκ.

Μπέρδεμα με την Δήμητρα Γναφάκη- Τρέχει το απόγευμα στη Γενεύη

Η Δήμητρα Γναφάκη έχει κάνει φέτος 56.67 στα 400μ. εμπόδια στα Βενιζέλεια που είναι και το ατομικό της ρεκόρ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Δήμητρα Γναφάκη σηκώθηκε το πρωί στη Γενεύη για να κάνει το πρόγραμμά της, προκειμένου το απόγευμα να τρέξει 400μ. εμπόδια στο μίτινγκ.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πληροφορήθηκε τελευταία στιγμή πως οι διοργανωτές την είχαν τοποθετήσει στις μεσημεριανές σειρές στα 400μ. εμπόδια. Εκείνη πανικοβλήθηκε, αφού θα έχανε τη συμμετοχή της που είχε κλείσει. Τελικά, ευτυχώς μετά από συνεννόηση με τους Ελβετούς διοργανωτές, θα μπει να τρέξει κανονικά το απόγευμα στην «καλή» σειρά. Μάλιστα, είναι να τρέξει στον πρώτο διάδρομο και έτσι, δεν θα χάσει την ευκαιρία να κάνει την κούρσα της. Να θυμίσουμε ότι η Κρητικοπούλα αθλήτρια έχει ξεκινήσει δυναμικά τη σεζόν. Στα «Βενιζέλεια» στα Χανιά έτρεξε τα 400μ. εμπόδια σε 56.67 και βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ.

Σε ό,τι αφορά τον αγώνα στη Γενεύη είναι προγραμματισμένος στις 17:40 (τοπική ώρα). Αντίπαλές της θα είναι οι Βρετανίδες Τζες Τάρνερ, Χάιλεϊ Μακλίν, Τζέσικα Τάπιν, η Φινλανδή Βίβι Λεχικόινεν, η Γαλλίδα Καμίλ Σερί, η Πορτορικανή Γκρέις Κλάξτον και η Βελγίδα Πολιέν Κουκάιτ.

Τέλος, να τονίσουμε ότι στα αποτελέσματα οι Ελβετοί έχουν ότι η Δήμητρα Γναφάκη δεν μπήκε να τρέξει στις σειρές. Φυσικά, αυτό για την παραπάνω «περιπέτεια» της εμποδίστριας του Μιχάλη Μανουσάκη.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία