Άλμα τριπλούν
Ο Ανδρέας Πανταζής θα συνεχίσει την προετοιμασία του στην Καλαμάτα. Ο Έλληνας αθλητής θα βρεθεί στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Μεγάλη Εβδομάδα προετοιμασία στην Καλαμάτα ο Ανδρέας Πανταζής

Ο Ανδρέας Πανταζής θα κάνει τον πρώτο του φετινό αγώνα στον ανοιχτό στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Ανδρέας Πανταζής θα συνεχίσει την προετοιμασία του στην Καλαμάτα. Ο Έλληνας αθλητής θα βρεθεί στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Μαζί με τον προπονητή του Δημήτρη Βασιλικό έχουν αποφασίσει αυτή την εποχή να αλλάξουν προπονητικό περιβάλλον. «Είναι ένα μέρος που επιλέγω πάντα η Καλαμάτα. Έχω πάει πολλές φορές και θα πάμε και τώρα. Η προετοιμασία με τον Ανδρέα πάει καλά. Θα πάμε για προετοιμασία πριν από το Πάσχα στη Μεσσηνία και θα επιστρέψουμε γιατί ο πρώτος αγώνας θα είναι στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα», λέει ο Έλληνας προπονητής. Στα τέλη του μήνα θα γίνει το Διασυλλογικό.

«Ο Ανδρέας θα μπει ουσιαστικά στους αγώνες από τον Μάιο. Αν πάνε όλα καλά έχουμε προγραμματίσει δύο αγώνες στα Παπαφλέσσεια στις 21 Μάη και στο μίτινγκ αλμάτων στην Καλλιθέα στις 25 του ίδιου μήνα», συνεχίζει ο ομοσπονδιακός τεχνικός. «Ο στόχος είναι μέσω ράνκινγκ να κυνηγήσει την πρόκριση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Γιουτζίν και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο».

Ο Ανδρέας Πανταζής είχε μια καλή σεζόν στον κλειστό. Πέτυχε ατομικό ρεκόρ στον κλειστό στο τριπλούν με 16,79μ., στο μίτινγκ στην Καρλσρούη όπου πήρε την πρώτη θέση. Στον ανοιχτό έχει 16,86μ. από πέρσι στο Διασυλλογικό στον Άγιο Κοσμά.

Φωτογραφία: azsportsimages/ Nassos Triantafyllou

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία