Κλειστός Στίβος
Από σήμερα Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου μέχρι και την Κυριακή θα έχουμε μεγάλη ελληνική παρουσία αθλητών και αθλητριών σε μίτινγκ στο εξωτερικό.

Μεγάλη ελληνική συμμετοχή σε μίτινγκ στο εξωτερικό

Σήμερα αγωνίζονται ο Κώστας Δουβαλίδης στο Μιραμάς και η Ειρήνη Βασιλείου στο Έρφουρτ. Ο κύριος όγκος των Ελλήνων πρωταθλητών αγωνίζεται το Σάββατο στη Γάνδη.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Από σήμερα Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου μέχρι και την Κυριακή θα έχουμε μεγάλη ελληνική παρουσία αθλητών και αθλητριών σε μίτινγκ στο εξωτερικό.

Η αρχή γίνεται σήμερα με τον Κώστα Δουβαλίδη που αγωνίζεται στα 60μ. εμπόδια στο μίτινγκ στο Μιραμάς στη Γαλλία. Επίσης, η Ειρήνη Βασιλείου τρέχει στα 800μ. στο μίτινγκ στο Έρφουρτ.

Το Σάββατο ο κύριος όγκος των Ελλήνων πρωταθλητών αγωνίζεται στο μίτινγκ στη Γάνδη.

Η Ανθή Κυριακοπούλου μετά το ατομικό ρεκόρ στα 800 μ. (2.06.83) στο μίτινγκ της Βουδαπέστης θα τρέξει 1.500μ. με στόχο να κυνηγήσει κι εκεί το ρεκόρ της. Ο Χρήστος Κοτίτσας θέλει να βελτιώσει το 1.51.12 στα 800μ. από το μίτινγκ της Βαρκελώνης. Νωρίτερα στην ημέρα θα αγωνιστεί στο ίδιο αγώνισμα ο Χάρης Ξενιδάκης, που προέρχεται από το 1.50.48 (ατομικό ρεκόρ) της περασμένης εβδομάδας.

Η Άρτεμις Αναστασίου άνοιξε τη σεζόν στην ημερίδα του Αγίου Κοσμά με 7.54 στα 60μ. και 17.35 στα 150μ. και στη Γάνδη θα δοκιμάσει εκ νέου στα 60 μέτρα.

Στα 800 μ. θα αγωνιστούν ακόμη η Κατερίνα Κουτλή, η Βασιλική Τσέτσικα και ο Χαράλαμπος Λαγός. Ντεμπούτο στη σεζόν θα κάνει ο Μάριος Αναγνώστου. Ο ανερχόμενο αθλητής των αποστάσεων θα αγωνιστεί στα 3.000μ.

Η Αναστασία Ντραγκομίροβα μετά το πέρασμα στις ημερίδες της Θεσσαλονίκης, θα κάνει το πρώτο της πένταθλο στο μίτινγκ του Ταλίν το Σαββατοκύριακο. Η αθλήτρια του Γιώργου Μποτσκαρίωβ προετοιμάζεται για τους αγώνες της θερινής περιόδου και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23.

Το Σάββατο στο μίτινγκ του Λοτζ αγωνίζονται ο Εμμανουήλ Καραλής στο επί κοντώ και η Αναΐς Καραγιάννη στα 60μ. εμπόδια.

Τέλος, την Κυριακή η Χαβά Ντελίου αγωνίζεται στα 60μ. εμπόδια στην Προύσα και ο Πέτρος Παπαϊωάννου στα 800μ. στη Βουδαπέστη.

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία