Άλμα επί κοντώ
Η Κατερίνα Στεφανίδη ετοιμάζεται να ξεκινήσει άλλη μια σεζόν. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αγωνίζεται το Σάββατο 4/2 στο μίτινγκ στη Βοστόνη.

Η Στεφανίδη κάνει…γενέθλια το Σάββατο στο μίτινγκ στη Βοστόνη

Η Κατερίνα Στεφανίδη μετά θ' αγωνιστεί στις 11 Φεβρουαρίου στη Ν. Υόρκη, στις 15 του ίδιου μήνα στο Λιεβάν, ενώ θα πάει για προετοιμασία στο Λάφμπορο.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Κατερίνα Στεφανίδη ετοιμάζεται να ξεκινήσει άλλη μια σεζόν. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αγωνίζεται το Σάββατο 4/2 στο μίτινγκ στη Βοστόνη.

Η έμπειρη αθλήτρια, ανήμερα των γενεθλίων της, θα κληθεί να κάνει…πάρτι στο μίτινγκ της Βοστόνης, σε μία από τις κορυφαίες διοργανώσεις της χρονιάς. Η αθλήτρια αναμφίβολα θα επιδιώξει να κάνει στον εαυτό της δώρο ένα άλμα ανάλογο των δυνατοτήτων της. Η 33χρονη δεν είναι ακόμη στην κατάσταση που θέλει, αφού δεν έχει εκτελέσει όσα άλματα θα ήθελε με τη μεγάλη της φόρα, ωστόσο ευελπιστεί πως από νωρίς στη σεζόν θα διεκδικήσει καλές προσπάθειες.

Η άλτρια του Μίτσελ Κρίερ μετά τον αγώνα στη Βοστόνη, θα συμμετάσχει στο Indoor της Νέας Υόρκης στις 11 Φεβρουαρίου.

Ο πρώτος αγώνας της αθλήτριας στην Ευρώπη, θα γίνει στις 15 Φεβρουαρίου στο Λιεβάν. Η Στεφανίδη μετά τη συμμετοχή στο γαλλικό μίτινγκ θα ταξιδέψει για το Λάφμπορο όπου θα πραγματοποιήσει μίνι προετοιμασία μέχρι τις 25 του μηνός που θα αγωνιστεί στο μίτινγκ του Μπέρμιγχαμ, τον τελευταίο της αγώνα πριν το Ευρωπαϊκό της Κωνσταντινούπολης.

Η Στεφανίδη επιστρέφει με προσδοκίες στη χειμερινή δράση και απώτερο στόχο τη διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού, διοργάνωση στην οποία έχει κατακτήσει ένα ασημένιο κι ένα χρυσό μετάλλιο.

Στην ίδια διοργάνωση ξεχωρίζει ακόμη η Αμερικανίδα ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια Κέιτι Μουν (πρώην Ναζότ).

ΣΕΓΑΣ

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία