Κλειστός Στίβος
Ο Μάριος Αναγνώστου μετά από μια περίοδο αγώνων σε δημόσιο δρόμο και προετοιμασία είναι έτοιμος για την πρώτη του φετινή κούρσα στον κλειστό.

Ο Μάριος Αναγνώστου τρέχει 3.000μ. το Σάββατο στη Γάνδη

Ο Μάριος Αναγνώστου θα κυνηγήσει να κατεβεί τα 8 λεπτά στα 3.000μ., έχοντας ατομικό ρεκόρ από πέρσι στην Κωνσταντινούπολη 8.00.41.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Μάριος Αναγνώστου μετά από μια περίοδο αγώνων σε δημόσιο δρόμο και προετοιμασία είναι έτοιμος για την πρώτη του φετινή κούρσα στον κλειστό.

Ο Έλληνας πρωταθλητής αναχωρεί την Παρασκευή για το Βέλγιο για να πάρει μέρος στο μίτινγκ στη Γάνδη που είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο.

Η προετοιμασία ως τώρα για τον αθλητή του Σάββα Κουμπούρα έχει πάει καλά και μπαίνει σε κούρσες στα 3.000μ. με στόχο να βελτιώσει το ατομικό του ρεκόρ. Θα προσπαθήσει να κατεβεί τα 8 λεπτά στο αγώνισμα, αφού έχει ρεκόρ 8.00.41 από πέρσι στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Λαμιώτης δρομέας το περασμένο φθινόπωρο κέρδισε τα 10χλμ. στα πλαίσια του ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης, τα 10χλμ. στα πλαίσια του 39ου Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας και τα 10χλμ. στο κύπελλο ανωμάλου δρόμου στην Πηγή Τρικάλων. Επίσης, μετείχε με την Εθνική ομάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου που έγινε στο Τορίνο.

Μαζί του στη Γάνδη θα ταξιδέψει και η Βασιλική Τσέστσεκα, που οι περισσότεροι την ήξεραν ως Λίβα, που θα μπει στα 800μ., στο αγώνισμα που θα πάρει μέρος και η Κατερίνα Κουτλή.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία