Κλειστός Στίβος
Αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι. Η Ελλάδα μπορεί να πάρει μέρος και με επτά αθλητές- τριες.

Με πέντε Έλληνες αθλητές (+1 και εν αναμονή πρόσκλησης) στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι

Για το Βελιγράδι τα όρια έχουν Σπανουδάκη, Βασιλείου, Δουβαλίδης, Τεντόγλου και Καραλής. Με ράνκινγκ είναι η Κυριακοπούλου. Πολύ κοντά είναι και η Πεσιρίδου.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι. Η Ελλάδα μπορεί να πάρει μέρος και με επτά αθλητές- τριες.

Τη Μεγάλη Δευτέρα αναμένεται να δηλωθεί και η ελληνική ομάδα για τη μεγάλη διοργάνωση του κλειστού. Σύμφωνα με τα δεδομένα πέντε αθλητές και αθλήτριες έχουν τα όρια και θα είναι παρόντα στη σερβική πρωτεύουσα. Είναι δύο αθλήτριες, η Ραφαέλα Σπανουδάκη στα 60μ. και η Ειρήνη Βασιλείου στα 400μ. Στους άνδρες είναι ο Κώστας Δουβαλίδης στα 60μ. εμπόδια, ο Εμμανουήλ Καραλής στο επί κοντώ και ο Μίλτος Τεντόγλου στο μήκος. Με ράνκινγκ είναι η Κατερίνα Στεφανίδη στο επί κοντώ που έχει δηλώσει πως δεν θα πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού. Και η Νικόλ Κυριακοπούλου στο επί κοντώ. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αντιμετώπισε ένα πρόβλημα τραυματισμού και δεν κατέβηκε σε αγώνες στον κλειστό. Είναι όμως τον τελευταίο καιρό σε καλή κατάσταση και θα είναι ερωτηματικό τι θα αποφασίσει, από τη στιγμή που θα έρθει και η πρόσκληση. Ερωτηματικό είναι και για την Κλαούντια- Ελένη Πόλακ στο επί κοντώ, που μπορεί να είναι νο27 στο ράνκινγκ, αλλά υπάρχουν πολλές ακυρώσεις. Επίσης, ερωτηματικό είναι και η Ελισάβετ Πεσιρίδου στα 60μ. εμπόδια. Μπορεί με τις ακυρώσεις που ήδη υπάρχουν, να βρεθεί στις 48 αθλήτριες που θα ταξιδέψουν στο Βελιγράδι. Έτσι, με τα νέα δεδομένα μπορεί να πάρουν μέρος τουλάχιστον 7 Έλληνες αθλητές και αθλήτριες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία