Τέσσερις Έλληνες αγωνίζονται τη Δευτέρα το μίτινγκ στο Βελιγράδι. Μίλτος Τεντόγλου, Εμμανουήλ Καραλής, Ραφαέλα Σπανουδάκη και Αλάνα Μπερν.

Για τους τρεις από τους τέσσερις είναι ο τελευταίος αγώνας τους πριν από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού. Μάλιστα, μετέχουν σε ένα μίτινγκ που θα γίνει στην Stark Arena και θα αποτελέσει test event για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Ο Μίλτος Τεντόγλου μετέχει στο μήκος με καλύτερη φετινή επίδοση 8,22μ. Είχε δηλώσει πρόσφατα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο ΣΕΦ, πως τον προβλημάτιζε ο αγωνιστικός στίβος στο κλειστό του Βελιγραδίου. Οπότε είναι και μια ευκαιρία να τον τεστάρει. Στο μίτινγκ θα έχει έναν από τους βασικούς αντιπάλους του στο Παγκόσμιο, τον Σουηδό Τόμπιας Μόντλερ.

Από την άλλη ο Εμμανουήλ Καραλής θέλει στο επί κοντώ να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις. Έχει περάσει φέτος δύο φορές τα 5,81μ. που είναι και το ατομικό του ρεκόρ. Το μεγάλο όνομα στο μίτινγκ και στο επί κοντώ είναι ο Σουηδός ολυμπιονίκης Άρμαντ Ντουπλάντις.

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη όσο πλησιάζει το Παγκόσμιο δείχνει καλύτερη. Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα έτρεξε σε 7.23 και έκανε φετινό ατομικό ρεκόρ. Τρέχει στη δεύτερη σειρά και έχει τη δεύτερη επίδοση πίσω από την Ιταλίδα Ντόσο Ζαϊνάμ.

Τέλος, η Αλάνα Μπερν, που βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες μαζί με την Σπανουδάκη για προετοιμασία στο Βελιγράδι, θα τρέξει στο μίτινγκ στην πρώτη σειρά. Έχει 7.48 φετινό και 7.42 ατομικό ρεκόρ και αναζητεί την καλή επίδοση.

BIM-22-Start-List

BIM22-Timetable-1