Κλειστός Στίβος
Mίλτος Τεντόγλου: Μπορώ να κάνω τρελά πράγματα

Mίλτος Τεντόγλου: Μπορώ να κάνω τρελά πράγματα

Mίλτος Τεντόγλου: Μπορώ να κάνω τρελά πράγματα – «Είμαι ευχαριστημένος από τους αγώνες και το σερί που έχω κάνει, δηλαδή ο χειρότερος αγώνας μου είναι 8.15», σημείωσε. «Νιώθω μία φοβία για το στάδιο (σ.σ. όπου θα γίνει το Παγκόσμιο)» είπε ο Μίλτος Τεντόγλου στον Τόλη Λελεκίδη και την κάμερα του stivostime.gr. «Αν ήξερα το στάδιο […]

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Mίλτος Τεντόγλου: Μπορώ να κάνω τρελά πράγματα – «Είμαι ευχαριστημένος από τους αγώνες και το σερί που έχω κάνει, δηλαδή ο χειρότερος αγώνας μου είναι 8.15», σημείωσε.

«Νιώθω μία φοβία για το στάδιο (σ.σ. όπου θα γίνει το Παγκόσμιο)» είπε ο Μίλτος Τεντόγλου στον Τόλη Λελεκίδη και την κάμερα του stivostime.gr.

«Αν ήξερα το στάδιο θα μπορούσα να κάνω τρελά πράγματα», τόνισε.

Ο Μίλτος Τεντόγλου επικράτησε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο μήκος με 8,20μ. και δειξε σε καλή κατάσταση εν όψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Τη Δευτέρα 7 Μαρτίου θ’ αγωνιστεί πρώτα στο μίτινγκ στο Βελιγράδι.

Mίλτος Τεντόγλου: Μπορώ να κάνω τρελά πράγματα

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος