Κλειστός Στίβος
Μαρινάκου: Διπλά χαρούμενη που βοήθησα την Μαρία Κάσσου να κάνει πανελλήνιο ρεκόρ

Μαρινάκου: Διπλά χαρούμενη που βοήθησα την Μαρία Κάσσου να κάνει πανελλήνιο ρεκόρ

Μαρινάκου: Διπλά χαρούμενη που βοήθησα την Μαρία Κάσσου να κάνει πανελλήνιο ρεκόρ και να πιάσει το όριο για το παγκόσμιο. «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη. Ο στόχος ήταν αυτός, να κερδίσω και τα 1.500 και τα 3.000. Δεν με ενδιέφερε τόσο η επίδοση και γι αυτό και οι δύο κούρσες ήταν κούρσες τακτικής», σημείωσε η Αναστασία […]

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Μαρινάκου: Διπλά χαρούμενη που βοήθησα την Μαρία Κάσσου να κάνει πανελλήνιο ρεκόρ και να πιάσει το όριο για το παγκόσμιο.

«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη. Ο στόχος ήταν αυτός, να κερδίσω και τα 1.500 και τα 3.000. Δεν με ενδιέφερε τόσο η επίδοση και γι αυτό και οι δύο κούρσες ήταν κούρσες τακτικής», σημείωσε η Αναστασία Μαρινάκου στην κάμερα του stivostime.gr και τον Τόλη Λελεκίδη.

«Βέβαια σήμερα ήθελα να βοηθήσω και την Μαρία Κάσσου να κάνει το πανελλήνιο ρεκόρ και να πιάσει το όριο για το Παγκόσμιο. Οπότε είμαι διπλά χαρούμενη που πέτυχε τον στόχο της», τόνισε.

«Έχω την βάση και όσο περνάει ο καιρός θα γίνομαι καλύτερη», συμπλήρωσε.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος