Δρόμοι μεγάλων αποστάσεων 5.000μ.
Μαρία Κάσσου και Γιώργος Σταμούλης νικητές στα 5χλμ. ΟΠΑΠ

Μαρία Κάσσου και Γιώργος Σταμούλης νικητές στα 5χλμ. ΟΠΑΠ

Η Μαρία Κάσσου αφιέρωσε τη νίκη της στον καθηγητή τής, Σταύρο Πατέστο, ο οποίος έγυγε πρόσφατα από τη ζωή.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Μαρία Κάσσου και Γιώργος Σταμούλης νικητές στα 5χλμ. ΟΠΑΠ, στον αγώνα με τον οποίο έκλεισε ο 11ος Ημιμαραθώνιος Αθήνας.

Ο πρωταθλητής του στιπλ Γιώργος Σταμούλης, (όπως και πέρυσι) αναδείχθηκε νικητής πετυχαίνοντας μάλιστα και ατομικό ρεκόρ με 15.10.

Ο αθλητής του Σταύρου Καρρέ από την αρχή της κούρσα έδειξε τις διαθέσεις του και στην ουσία δεν απειλήθηκε από τους αντιπάλους του.

Το ασημένιο μετάλλιο στην απόσταση κατέκτησε o Παναγιώτης Πετρουλάκης με 15.33 και την τρίτη ο Πέτρος Παπαϊωάννου με 15.38, στο ντεμπούτο του στην απόσταση.

Μαρία Κάσσου και Γιώργος Σταμούλης νικητές στα 5χλμ. ΟΠΑΠ

Στις γυναίκες η Μαρία Κάσσου υπερασπίστηκε την περσινή της νίκη και έδωσε συνέχεια στις εξαιρετικές εμφανίσεις της τελευταίας διετίας.

Η νεαρή τερμάτισε σε 17.02 και άφησε στη δεύτερη θέση, τη Μελίσσα Αναστασάκης με 17.34 και στην τρίτη μια άλλη ανερχόμενη δρομέα, την Βασιλική Καλλιμογιάννη, που πέτυχε 17.38.

Η Μαρία Κάσσου αφιέρωσε τη νίκη της στον καθηγητή τής, Σταύρο Πατέστο, ο οποίος έφυγε πρόσφατα από τη ζωή και όπως είπε την ενθάρρυνε να ακολουθήσει το όνειρό της που είναι ο στίβος παράλληλα με την Ιατρική στην οποία σπουδάζει.

Επίσης σημείωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους χορηγούς μου saucony Hellas για τον αθλητικο εξοπλισμό και την health kinetix για τα συμπληρώματα διατροφής μου! Επίσης την εταιρία intrakat που ήταν δίπλα μου στο σημερινό αγώνα!»

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα

Διαβάστε επίσης:

Ημιμαραθώνιος Αθήνας: Καραΐσκος και Παναγιωτοπούλου πρωταθλητές

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος