Ημιμαραθώνιος
Η απόλυτη επιτυχία του 11ου Ημιμαραθώνιου της Αθήνας

Η απόλυτη επιτυχία του 11ου Ημιμαραθώνιου της Αθήνας

Ο αγώνας έγινε με απόλυτη επιτυχία, η οποία αποτυπώθηκε τόσο στη μαζική συμμετοχή όσο και στα χαμόγελα των χιλιάδων δρομέων όλων των ηλικιών.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η απόλυτη επιτυχία του 11ου Ημιμαραθώνιου της Αθήνας, με σύμμαχο τον καλό καιρό το πρωί της Κυριακής (19/3) στην πλατεία Συντάγματος.

Οι δρομείς δυναμικά έδωσαν το “παρών” στον 11ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, τον αγώνα των 5 χλμ και το Family Run, που πραγματοποιήθηκε με την υπογραφή του ΣΕΓΑΣ και του Δήμου Αθηναίων/ΟΠΑΝΔΑ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και Μεγάλο Χορηγό την ERGO Ασφαλιστική.

Ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας είναι αφιερωμένος στη μνήμη του συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη.

Ο αγώνας έγινε με απόλυτη επιτυχία, η οποία αποτυπώθηκε τόσο στη μαζική συμμετοχή όσο και στα χαμόγελα των χιλιάδων δρομέων όλων των ηλικιών.

Όλα ήταν έτοιμα στις 9.00 το πρωί ώστε να δοθεί η πρώτη εκκίνηση των δρομέων. Ελάχιστα λεπτά πριν την επίσημη εκκίνηση, την οποία έδωσαν η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα και o περιφερειαρχής Αττικής Γιώργος Πατούλης, ξεκίνησαν τον αγώνα τους οι δρομείς με τροχήλατα αμαξίδια.

Ακολούθησε αμέσως μετά το πρώτο μπλοκ, στο οποίο είχαν ενταχθεί και οι αθλητές που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, το οποίο διεξήχθη παράλληλα με τον 11ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας.

Στις 9.30 δόθηκε η εκκίνηση των συμμετεχόντων στο Family Run, που για πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά και στο οποίο συμμετείχαν 500 παιδιά που φοιτούν από την Α’ έως και την Ε’ Δημοτικού μαζί με τους ισάριθμους ενήλικες συνοδούς τους, ενώ στην ίδια διαδρομή έτρεξαν και αθλητές του Special Olympics Hellas και ΑμεΑ χωρίς ηλικιακό όριο συμμετοχής.

Ειδικά για το Family Run η εκκίνηση δόθηκε επί της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας στο ύψος της Λέσχης Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων. Ο τερματισμός είχε οριστεί στο ίδιο σημείο με τους υπόλοιπους αγώνες, μπροστά από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Διαβάστε επίσης:

Ημιμαραθώνιος Αθήνας: Καραΐσκος και Παναγιωτοπούλου πρωταθλητές

Μαρία Κάσσου και Γιώργος Σταμούλης νικητές στα 5χλμ. ΟΠΑΠ

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος